Szórakozás

Star Academy: Bikinis jakuzzizás után alakult ki a végső mezőny

Vasárnap este már komolyabb technikai bakik nélkül zajlott le a Star Academy második adása. Végre megismertük a TV2 eddigi legdrágább és legnagyobb szabású produkciója, a reality-tehetségkutató hibrid mind a 20 lehetséges szereplőjét, akik közül az adás végére eldőlt, hogy melyik 16 költözhet be az akadémiára.

Az új szereplők bemutatkozó dalai előtt megvillantották a Star Academy valóságshow arcát is. Láthattunk bikinis jakuzzizást, ivászatot, és magánéleti kitárulkozást is. A bekamerázott lakókra sok idő azonban nem jutott, az adásban ugyanis 10 énekes produkcióját is végig kellett hallgatni.

Bemutatkozott az Amerikából hazaköltözött Jecsmenik Arnold, a főállású ijesztgető Gór-Nagy Erika, a betegsége miatt majdnem kimaradó Budavári Zita, a “fura srác” Rözge Maxim, az eddig vokalistaként sztárok mögött éneklő Libor Laura, a szobája falai közül kiszabaduló Kovács Szabolcs, a fekete démon Bene Barbara, az egyenesen Stockholmból érkező Streiffert Hanna, a három éves kora óta hírnévre vágyó Illés Adrián, s a műkörmös szakmát megunó Balog Brigitta is.

A zsűri és a nézők szavazatai alapján az adás végére kialakult a Star Academy szereplőgárdájának végső névsora. Íme az a 16 fiatal, akinek mindennapjait hónapokon át ontja majd ránk a TV2:

Hegyi Dávid
Fazekas Eszter
Szűcs Renáta
Pádár Alexandra
Kertész Iván
Kátai Lilla
Balog Brigitta
Illés Adrián
Budavári Zita
Bene Barbara
Jecsmenik Arnold
Streiffert Hanna
Gór Nagy Erika
Ossó Balázs
Libor Laura
Szűcs Randy

A négy kieső pedig:

Kenéz Gábriel
Kovács Szabolcs
Kelemen Laci
Rözge Maxim

Ajánlott videó

Olvasói sztorik