Szórakozás

Debreczeni Zita égi jelnek veszi, hogy kétszer meglopták

Debreczeni Zitától az elmúlt időszakban kétszer is loptak. A modellből lett fotós nemrég hackertámadás áldozata lett, előtte pár nappal pedig a robogója tetszett meg valakinek.

“Azért az elég bosszantó, hogy amit te 4 évig építesz és csinálod, és kezeled az oldalad, büszke vagy rá, és akkor azt valaki egy gombnyomással fogja és elveszi, konkrétan ellopja. Én mindig azt mondom, hogy ennél nagyobb dolog tényleg ne történjen, de nyilván azért bosszantó. És nyilván a motorért is bosszankodtam, hiszen az egyik kis kedvenc robogóm és azért ilyenkor a városban sokkal egyszerűbb egy motorral rohangálni, de hát nyilván ezt az illető is tudta, aki ezt elvitte” – mesélte sérelmeit Zita a Story Extra kamerái előtt, de mindezek ellenére cseppet sem csügged, hiszen azt mondja, mint minden történést az életében, ezt is egy jelnek veszi.

“Biztos, hogy ez is csak annak a jele, hogy álljak le egy kicsit. Hogy ezeket a dolgokat, amik munkával és minden olyan dologgal, ami nem a magánéletem, azokkal kapcsolatos, azokat most valamiért a Jóisten így veszi el tőlem. Lehet, hogy a motorommal is azért történt ez, mert esetleg én estem volna el vele. Szóval bármi történhetett volna; és lehet, hogy most van az az időszak, hogy csönd, üljek le egy picit, és tényleg azzal foglalkozzak, amiről úgy gondolom, hogy most van itt az ideje az én életemben” – titokzatoskodott Gianni Annoni párja az alább látható riportban.

Olvasói sztorik