Szórakozás

Rékasi Károly: Én már voltam meghalva

Mint megírtuk, Rékasi Károly múlt csütörtökön exkluzív interjúban mesélt állapotáról a Story magazinnak, miután újra kórházba került. Tucatnyi operáció után húsevő baktérium támadta meg, szervezete legyengült és 10 kilót fogyott is. Azt mondja, már nem fél a haláltól, mióta tavaly júniusban átélte. A lap munkatársa videóra rögzítette a Story Extra számára, ahogyan a színész 13 hónap embert próbáló eseményeiről mesélt.

“Amióta már egyszer meghaltam tavaly júniusban, én azóta nem félek a haláltól. Sok mindent másképpen látok. Nagyon sok mindent – ebből fakadóan – sokkal nyugodtabban látok. Pedig már voltam meghalva. Mi a legtöbb, amit egy embertől el tudsz venni? Az élete. Nekem már elvették”

– mondta a riportban Rékasi Károly.

A színészt most a húsevő baktériumhoz hasonló tüneteket produkáló stafilococcus aureus miatt kezelik, mely folyamatos orvosi figyelmet igényel. Karcsi mindenkit megnyugtatott, jó kezekben van és pozitívan látja a jövőjét és ha majd teheti, az összes megtapasztalt szenvedést átülteti színészi játékába, hiszen véleménye szerint egy művész a fájdalomból is képes táplálkozni.

“Rengeteg időt töltök bent a kórházban, de tudom, hogy ez nem normális, fülig ér a szám, miközben ezt mondom. Miért mondom? Azért mondom, mert elveszett-e az egy év, a bő egy év? Dehogyis, nem. Mi történt? Gazdagabb lettem. Gondolatban, ízvilágban, meg színvilágban.”

Olvasói sztorik