Szórakozás

Hogyan végződik a Sarka-Hajdú dráma? – Szavazz!

Egy ideje már pletykálták, hogy a tökéletesnek hitt páros, Sarka Kata és Hajdú Péter házassága zátonyra futott. A találgatások után aztán az érintettek, néhány perc eltéréssel, közösségi oldalaikon jelentették be, hogy a hír igaz. Nehéz időszakukat élik, próbálnak megoldást találni, miközben igyekeznek megóvni gyerekeiket.

A hírek szerint még egy mediátort is felkértek segíteni, de egyelőre nem úgy fest, hogy békülni akarnak. Sarka már el is költözött otthonról és a szokásos évi, balatonföldvári családi vakációra se ment el. Hajdú vitte el a gyerekeket nyaralni, Sarka pedig csak látogatóba utazott le.

A celebpár kálváriája most nagyon megosztja a kommentelőket. Többek szerint nem a Facebookon kellett volna kiteregetniük a szennyest, habár mindig is a kirakatban élték az életüket. Egyesek bíznak a békülésben, mások a válásra voksolnak. Van, aki Kata mellett áll, de van, aki inkább Hajdú pártját fogja. Sőt, olyanok is akadnak, akik szerint csak a címlapokra vágynak, és igazából minden rendben van a házasságukkal.

Mi pedig a világért sem fosztanánk meg az olvasókat attól, hogy maguk is voksolhassanak, mi lesz a végkifejlete ennek az ügynek.

Mit gondolsz a 2016-os nagy Sarka-Hajdú válságról?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik