Szórakozás

Hujber Feri csak egy vizsgálat miatt járt kórházban

hujber-feri(430x286)(2).jpg (hujber feri)
hujber-feri(430x286)(2).jpg (hujber feri)

Pénteken még arról szóltak a pletykák, hogy a színészt súlyos állapotban, stroke gyanújával szállították az egyik fővárosi egészségügyi intézménybe, ahonnan kisvártatva saját felelősségére távozott. A Blikk szerint kórházi dolgozók közül többen is megerősítették, hogy Hujber Feri valóban ott volt, ám a súlyos trauma után megszökött, sőt rendőrök is keresték.

“Elképesztő, hogy micsoda felfordulás kerekedett abból, hogy elmentem egy előre egyeztetett vizsgálatra abba az intézménybe, ahol tény, valóban kezelnek stroke-os beteg­e­ket. Péntek délelőtt jártam ott, és taxival mentem, mert az or­vo­saim a vizsgálat jellege ­mi­att kérték, ne üljek volán mögé. 

Ezek a fals információk nemcsak rám, de a családomra sincsenek jó hatással.Édesanyám és apukám is sírva hívott, feleségem, Cynthia pedig a nyaralása alatt értesült arról, hogy kórházba kerültem. Nagyon nincs ez így jól. (…) Miután olvastam a rólam szóló híreket, utánanéztem a sztróknak és a szövődményeinek. Csak mosolyogni tudtam, hiszen egy ilyen komoly trauma után nemhogy strandolni nem tudnék, lábra sem állnék” – mondta el a lapnak a színész, akit hétvégén a leányfalui fürdőben sikerült megkérdezni a történtekről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik