Szórakozás

Sarka Katától Miley Cyrusig mindenki a nizzai támadás áldozataiért imádkozik

Lassítás nélkül belehajtott a tömegbe egy kamion a nizzai Promenade des Anglais sétányon, a július 14-i francia nemzeti ünnepen, miközben a turistákkal teli területen mindenki a tűzijátékot figyelte. 84 halottról és száznál több sérültről szólnak a hírek.

A tragédia után a világsztárok és hazai hírességek is részvétüket fejezték ki. Sarka Kata Facebookon tette fel a költői kérdést:

Mikor lesz már vége!?


De Kasza Tibi sem tudta szavakba önteni, amit érez: “Nincsenek szavak…”

Miley Cyrus a szeretetét és támogatását küldi az áldozatok családtagjainak, és azt üzeni a világnak, hogy harcolniuk kell egy békésebb és elfogadóbb életért, amiben nincs helye az ehhez hasonló érzéketlen erőszakosságnak.

Denise Richardsot is szavak nélkül hagyta a 84 ember halálát követelő esemény, amelynek egyik áldozata egy 11 éves texasi kisfiú.

A tragédiának az értesülések szerint egy magyar sérültje is van. Rihanna pedig néhány órával a támadás előtt érkezett meg Nizzába. Az énekesnőt azóta kimenekítették a városból, esti koncertjét pedig lemondták.

LeAnn Rimesnak megszakadt a szíve.

Kelly Rowland szerint szembe kell nézni a gyűlölettel és terjeszteni kell a szeretetet.

Piers Morgan nem tudta és nem is akarta visszafogni dühét. “Fuck you ISIS” – üzente a Twitteren.

Eva Longoria elmondta, hogy Franciaország a kedvenc országa.Visszaemlékezett arra, hogy néhány hónapja Nizzában járt és akkor még a világ legbékésebb helyének tűnt a város.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik