Szórakozás

Hüvelyben ragadt óvszer és sexting: Íme Amber Rose beszélgetős műsora

Július 8-án új szerepben próbálhatta ki magát Amber Rose: a Kanye West nagy port kavaró, Famous című videóklipjében is feltűnő modell ugyanis beszélgetős műsort kapott. Aki ismeri Rose-t, nem lepődött meg a témákon sem: az első adás témája a hüvelyben ragadt óvszerek, a kisméretű péniszek és a sexting (szexuális tartalmú üzenetküldés) voltak.

Talán senkit nem lep meg, de a produkció a The Amber Rose Show címet kapta, az első rész vendége pedig a rapper French Montana volt. Rose nem volt szégyenlős: hírességekkel viccelődött, szexuális ajánlatokat tett és randizási tippeket osztogatott.

Kevesen tudják rólam, de igazából szűz vagyok. Na jó, vicceltem: egy ribi vagyok!

– nyilatkozta Rose, aki természetesen azt is elmondta, hogy nagyon izgatott, hogy saját show-ja lehet, és annak is örül, hogy végre az emberek megismerhetik az igazi énjét. A kicsivel több mint húsz perces részben jutott idő többek között Chris Brownra, Kanye Westre és természetesen Taylor Swiftre is. Az énekesnőről és friss pasijáról, Tom Hiddelstonról főleg a július 4-i látványos akciójuk miatt beszélt – ez volt az a nap, amikor az egyébként nehezen hihető pár tagjai le sem szakadtak egymásról, a színész pedig Szeretem Taylor Swiftet feliratú felsőben nyomult.

 

Milyen aranyosak. Jövőre én is bulizhatok veletek? Légyszi! Ja, és Taylor, amíg nem Kanye West lesz a plusz egyetem, addig rendben leszünk

– jegyezte meg cinikusan a néhány évvel ezelőtti díjátadóra gondolva, ahol a rapper teljesen indokolatlanul félbeszakította Swift beszédét.

A műsorban jutott idő egy Ask MUVA (Kérdezd MUVA-t, ami egyébként Rose beceneve – a szerk.) blokkra is, ahol az egyik néző elmesélte, egyszer randizott egy sráccal, de mivel túl kicsi volt a pénisze, ezért kénytelen-kelletlen szakított vele. Ezután következett az a rész, ahol egy lány twitteren érdeklődött arról, hogy ha benne maradt az óvszer, akkor emiatt elkaphat-e bármilyen fertőzést. Rose ezzel kapcsolatban azokon a srácokon élcelődött, akik az XXL méretű óvszert választják, holott a méretük egyáltalán nem indokolná.

A sexting tippek sem maradtak el

Rose tényleg igyekezett mindent belecsűrni a műsorba, ami érdekli őt a világból. Egy nőnek válaszul elmondta: soha, de soha nem szabad meztelen fotókat küldözgetnünk magunkról. Kivéve persze akkor, ha az illető nem aggódik, hogy az interneten landolnak majd a képek.

Használjatok csupán szavakat, az egyébként is sokkal jobban serkenti az agyat

– ennek apropóján pedig French Montanáról is érdeklődött a “friss” műsorvezető, és bár a rapper 2014-ben több hónapig randizott Khloé Kardashiannal, nem mesélt róla a show-ban. Azt viszont elmondta, hogy jelenleg egyedülálló, volt már részese hármasozásban (rajta kívül egy nő és egy férfi volt még jelen), illetve a leginkább libidógyilkos nála az, amikor egy nő kakálni megy.

Számítanak a feketék

A premier előtt Amber Rose Instagramra töltött fel egy képet, amin azt írta: az adás nem élő felvétel, a hét elején rögzítették, így sajnos nem tudtak benne reflektálni az utána történt dallasi tragédiára. Posztja végén használta a mostanában sajnos újra népszerű #BlackLivesMatter, azaz a Fekete emberek életei is számítanak címkét.

#BlackLivesMatter ✊🏾

Amber Rose (@amberrose) által közzétett fénykép, 2016. Júl 8., 17:13 PDT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik