Szórakozás

Külön jó fejek, együtt gyűlölet tárgyai: Hiddleswift

Taylor Swift és Tom Hiddleston jó néhány hete már egy párt alkot, ezzel azonban nem mindenkinek sikerült megbékélni: a legtöbben ugyanis keresztpromóciót sejtenek a háttérben, azaz azt, hogy nem is járnak, csak közösen harácsolnak egy kis plusz reklámot maguknak.

Nemrég végigvettük Swift eddigi szakításait, és ha úgy alakul, ahogy több millió ember szeretné, akkor nemsokára Hiddleston is felkerül a listára. Hiába mászkál a színész Szeretem Taylor Swiftet feliratú felsőben, Ryan Reynolds őszinte arca mindent elárul arról, mit gondolnak a legtöbben a (nagy eséllyel kamu) szerelemről. De vajon miért valószínű, hogy színjátékról van szó?

Gyanús nyilatkozatok

Több hírportál is beszámolt arról, hogy csak addig mennek olajozottan az interjúk, amíg hivatalos eseményekről vagy olyan helyzetekről van szó, ahol valószínűsíthető a sajtó jelenléte. Viszont amint olyan kérdést kapnak, amire nem számítottak, furán válaszolnak. Az EliteDaily például arról az esetről ír, amikor Hiddlestont Ausztráliában faggatták Swiftről, ő pedig olyan cinikusan válaszolt, mintha az egyperces interjú kérdésére azt reagálta volna,

Milyen barátnő?!

A Slate.com azt rebesgeti, a szerelmüket hirdető haknizás igazából csak egy művészeti előadás része, amit majd egy későbbi videókliphez használnak fel. És hogy ezt mire alapozzák?

  • Az összes eddigi közös képüket egyetlen képügynökség készítette – bárhol is tűntek fel.
  • Többször látták őket biztonsági őrök (ez önmagában nem meglepő), illetve statisztának tűnő kamuturisták körében.
  • Jön az ősz: Swift pedig eddig mindig ősszel jelentkezett új albummal.

Az oldal egyébként azt is felveti: lehet, hogy csak színjátékból kezdtek el járni, és megeshet az is, hogy egymásba szeretnek majd.

A hírnévért?

Nem, nem Swiftről van szó, hanem Hiddleston-ról: az Eonline a lehetséges teóriák között felveti azt is, hogy bár a színész elég ismert, az igazi robbanás még nem érkezett el az életében. Viszont amilyen gyorsan vázolják, olyan hamar el is vetik: szerintük az, hogy a Cambridge-re járt és a Royal Academy of Dramatic Art-on végzett, garancia arra, hogy ne a bulvárlapok címlapján akarjon szerepelgetni. Ugyanennyire tűnik valószínűtlennek az a találgatás is, miszerint Swift Bond-lány szeretne lenni, és azért legyeskedik Hiddleston körül, mert az esélyes James Bond szerepére.

Az oldal számításba veszi azt is, hogy mivel Swift és a szintén Bond-esélyes Idris Elba egymás mellett ültek a Met-gálán (ahol egyébként a pár megismerkedett), igazából utóbbi ugrasztotta őket egymásnak, hogy a médiakavarodás miatt neki több esélye legyen majd a szerepre. Ez akár még hihető is, pláne annak fényében, hogy Elba a héten adott interjút az Interview magazinnak, amiben beszél a filmmel kapcsolatos várakozásairól is.

A Kimye-vonal

Kevesen emlékeznek rá, de az a nap, amikor Hiddleswifték először csókolóztak, egybeesett azzal, amikor Kim Kardashian hazugnak hívta a popénekesnőt. Mégpedig azért, mert az kiakadt a Famous című videóklippen, holott Kanye Westnek és magának Kardashiannak is bizonyítékai vannak arra, hogy az jóváhagyta a szöveget, sőt:

abban is benne volt, hogy hecceljék az embereket azzal, hogy vajon melyik test van viaszból és melyik valódi a videóban.

Egyébként akadt, aki randizási szakértőt kérdezett meg arról, vajon mennyire valódi a kapcsolat.

Ha engem kérdeznek, abszolút. Swift régóta vágyott egy jó pasira az eddigi rosszfiúk után. Harris már jó volt, de még fiú, Hiddleston viszont teljesíti mindkét “feltételt”

nyilatkozta a szakember. Mindenesetre nincs messze az ősz, meglátjuk, valóban egy színdarabot láttunk-e vagy sem.

Fejlécképünket a @cosmopolitan Instagram-oldalán találtuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik