Szórakozás

Csepregi Éva négy hónap alatt utazná be Magyarországot

Az egész nyáron koncertező, a Balatontól egészen Kanadáig sok helyen fellépő Neoton Família tagjai a Story Extra kamerái előtt meséltek arról, hogyan is képzelik el a sok munka utáni pihenést.

“Van egy tervem. Persze az nem ezen a nyáron lesz, hanem amikor majd lazább lesz a dolog. Beutazom Magyarországot. Akkor ezt úgy elterveztem, hogy elindulnék. Megtervezném az egész körutat. Ilyen 3-4 hónapra gondoltam. Mindenhol színházba járnék, kiállításokat néznék meg. De még az is lehet, hogy Balaton lesz belőle, de az is lehet, hogy Kryk. Ott van egy kedvenc városom. Azt nagyon szeretem. Egyszerűen honvágyam van arra a kis teraszra. Van ott egy ilyen kis nagyon régi terasz, ahova egy étterem kivonul, és néhány pultnál lehet támaszkodni és nézni a tengert. Inni a fehér, vagy vörösbort” – mesélte Csepregi Éva, de Végvári Ádámnak is határozott elképzelése van a szabadsága eltöltéséről.

“Nekem van egy nagyon szép kis faházam a szentendrei szigeten. Vasárnap haza érkezünk, és én hétfőn reggel beülök az utóba és megyek ki a szentendrei szigetre. Hétfő, kedd, szerdán kipihenem magamat. Nyaralás nincs. No. Nyaralás szeptemberben. 

Én most Salzburg-ot akarom megnézni. Nagyon sokszor voltam télen. Ugye mindig megyek síelni. Keresztül megyünk. Gyönyörű város, de nem voltam még nyáron. Azt mondják, hogy csoda. Méghozzá  úgy fogok menni a feleségemmel, meg még két barátommal, hogy alszunk a vonaton. Azt mondják, hogy állati jó és a legolcsóbb. Reggel kiszállunk Salzburgba, megnézzük a várost. Ott alszunk egy-két napot és vissza” – mondta el a zenész a fenti videóban, melyben nyolcvanas évekbeli koncertjeiknek kulisszatitkairól is mesélt.

Olvasói sztorik