Szórakozás

Csepregi Éva: Állandóan azt hiszik, hogy beteg vagyok

Csepregi Éva irigylésre méltó formában van, ami annak is köszönhető, hogy tudatosan éli az életét, óvva egészségét és fiatalságát. Mégis, ha nem napozik eleget, állandóan betegnek gondolják az emberek.

“Szeretem, ha jó színe van az arcomnak, így sok időt töltök a napon. Ha van egy kis színem, akkor könnyebb sminkelni, és egyébként is jobban mutatok a színpadon. Ráadásul, ha nem barna az arcom, akkor állandóan azt hiszik, hogy beteg vagyok. Gyakran járok kozmetikushoz, használok arcpakolásokat, arcradírokat, és csak nagyon jó minőségű alapozót és korrektort vásárolok. Otthon pedig soha nem sminkelek”

– mondta a Borsnak a tavaly 15 év után szakító Éva, akinek arra is van tippje, hogy a sok munka ne látszódjon meg az arcán.

“Sokat utazunk a vidéki koncertekre és előfordul, hogy hajnali három előtt nem kerülök ágyba. Ez nyilván nem tesz jót, ráadásul korán kelő is vagyok, így sajnos nem tudom kipihenni magam. Épp ezért az utóbbi időben gyakran ott maradok a koncert helyszínén és egy wellness szállodában töltöm az éjszakát. Bőségesen megreggelizem és úszom egyet a szálloda medencéjében és utána kipihenten tudok hazaindulni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik