Szórakozás

Mila Kunis smink nélkül a címlapon

Ashton Kutcher sokszorosan büszke lehet bevállalós feleségére. A második gyermekét váró színésznő ugyanis az amerikai Glamour magazin legújabb számának fedlapjain egyrészt tökéletesen sminkelve, dögös farmerszerelésben, másrészt pedig smink nélkül, natúr valójában mutatkozik meg a nyilvánosság előtt.

Nem kérdés, hogy a gyönyörű Mila Kunisnak nincs is mit takargatnia, de a lapban a 32 éves, természetes szépséget előtérbe helyező színésznő dohog is egy sort azon, mennyire utálja, mikor túl sok Photoshopot használnak a róla készült képeken; ahogy azt azt sem titkolja, a hétköznapokban ő bizony nem kel fel korábban azért, hogy tökéletes tusvonalat húzzon, vagy éppen minden nap frissen mossa meg a haját.

A hamarosan a mozikba kerülő Rossz anyák főszereplője házasságáról, és az anyaság és a munka közti egyensúlyozásáról is beszélt. Véleménye szerint akármekkora közhelynek is számít, de nagyon fontos, hogy férjével legjobb barátok is, ismerik egymás jó és rossz oldalát is, és együtt oldják meg a felmerülő problémákat. Ezt már csak azért is fontosnak tartja, mert hisz abban, hogy a gyerekek akkor érzik jól magukat, ha a szüleiket is kiegyensúlyozottnak látják.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik