Szórakozás

Megszólalt a közmédiától távozó Csiszár Jenő

Mint megírtuk, az MTVA közleményben tudatta, hogy Csiszár Jenő, a Duna Műsorszolgáltató Zrt. szórakoztató főszerkesztőségének vezetője június 30-i hatállyal közös megegyezéssel távozott a közmédiától.

A közleményből kiderül, hogy az ismert rádiós és televíziós szakember a következő hónapokat családja és gyermekei körében, pihenéssel tölti. Munkaadója pedig sikert kíván neki az évtizedes szakmai karrierjének folytatásához.

A 24.hu telefonon érte utol Csiszár Jenőt, aki munkatársunktól értesült arról, hogy távozásának híre már megjelent a sajtóban.

“A közlemény szövege korrekt, minden mondatát tudom vállalni és nem szeretnék hozzáfűzni semmit. Jelenleg a Balatonon hajózom, Szigligetnél vagyok a családommal, terveim szerint velük töltöm a nyarat”

– mondta a 24.hu-nak Csiszár, aki arra a kérdésre nem kívánt válaszolni, hogy az MTVA-tól önszántából távozott-e, és hogy a jövőben viszontláthatjuk-e még hasonló munkakörben vagy műsorvezetőként valahol.

Csiszár Jenő neve egyébként egy hónappal ezelőtt felmerült a TV2-n 8 év kihagyás után visszatérő Activity műsorvezetőjeként is, mivel a 2000-es évek meghatározó televíziós produkciójának másik házigazdája, Szulák Andrea nem vállalta a felkérést. Akkor Csiszár még az MTVA vezetőségének tagjaként a Borsnak azt mondta, hogy élete ezen szakaszában nem aktuális még a felvetés sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik