Szórakozás

Nemet mondott a TV2-nek Szulák Andrea

Mint megírtuk, 8 év kihagyás után visszatér az Activity a képernyőre. A 2000-es évek meghatározó TV2-s műsora korábban hat évadot élt meg, házigazdája sokáig Szulák Andrea volt, majd Csiszár Jenő is vitte egy ideig.

A Bors információi szerint már épül a stúdió, folynak a játékos castingok és a műsorvezetői meghallgatások. Több hírességet is megkerestek, a társaság gőz­erővel keresi azt a személyt, aki kellőképpen szellemes, laza tudna lenni egy ilyen műsorhoz. Korábban Szulák Andrea, majd Csiszár Jenő vitte sikerre a sorozatot, ám egyikük sem vállalta a felkérést.

“Már megkeresett a csatorna, örültem is neki nagyon, és szívesen el is vállaltam volna, de sajnos a forgatási időpontok egybeesnek a már lekötött színházi elfoglaltságaimmal. A stúdió pedig csak adott időpontokban áll rendelkezésre. Pedig jó buli lett volna, szerettem az Activityt”

– mondta a bulvárlapnak Szulák, akinek egykori kollégája, Csiszár Jenő is egyértelműen elutasította a dolgot. Azt mondta, hogy élete ezen szakaszában nem aktuális még a felvetés sem.

A TV2 nem kommentálta az értesüléseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik