Szórakozás
Image: 72912410, Képek Aigner Szilárd meteorológusról és családjáról. dia - scan, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Kiderült, hogy miért volt szükség Aigner Szilárd boncolására

24.hu
24.hu

2016. 06. 25. 10:38

A június elején váratlanul elhunyt meteorológus, Aigner Szilárd halálával kapcsolatban számos találgatás látott napvilágot az elmúlt hetekben, egy részük miatt a gyászoló család perre is készül.

Ellentétben a korábban megjelent hírekkel, Aigner Szilárdnak nem volt hosszan tartó betegsége, halálában nem játszott szerepet korábbi műtét, de még depresszió sem. A Blikk megkereste a család által megbízott ügyvédet, dr. Gerencsér Andrást, aki megerősítette értesüléseiket, miszerint a boncolásra nem azért volt szükség, hogy megtudják, valójában mi okozta az ismert meteorológus halálát, hanem azért, hogy a család megnyugodhasson, kizárhassák az esetleges örökletes okokat.

“A család mindössze bizonyosságot szeretne az orvos szakértőktől kapni mindenre a halálesettel kapcsolatban. Nincsenek rejtélyes momentumok, nincsenek eltitkolt részletek, csak egy szerető család gyásza van, amit első körben egyedül szeretnének megélni”

– mondta a lapnak az ügyvéd, aki hozzátette: a gyászszertartást is szűk körben szeretnék megtartani, de tudják, hogy nem csak az ő, hanem az egész ország vesztesége Aigner Szilárd halála, ezért lehetőséget fognak biztosítani a nagyközönség számára is, hogy leróhassák kegyeletüket.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Tiborcz-Istvan-Orban-Viktor(960x640).jpg (Array)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.