Szórakozás

Aigner Szilárd családja perre készül

A meteororlógus két hete hunyt el váratlanul, azóta pedig rengeteg pletyka látott napvilágot. Több helyen azt hangoztatták, hogy Aigner Szilárd depressziós volt a mellőzöttsége miatt, így talán ennek is köze lehetett halálához. A Mokka vendégeként, most a család jogi képviselője öntött tiszta vizet a pohárba, valamint közölte azt is, hogy ügyfelei személyiségi jogi pert indítanak több újságíró ellen is, de kegyeletsértés miatt is fontalgatják a feljelentést.

Önmagában egy butaság, hogy mellőzött volt, mert bár a képernyőn nem szerepelt, de elindított egy új weboldalt, aminek a kezdetek kezdetén is nagy volt a népszerűsége. Azzal, hogy valaki depressziós, majd ezt követően ismeretlen körülmények között elhunyt, olyan üzenete van, mintha akár öngyilkos is lehetett volna

– mondta el Gerencsér András, aki arról is beszélt, hogy a meteorológusnak sem agyműtétje, sem pedig szívműtétje nem volt, halálát pedig egy olyan váratlan dolog okozta, amely bárkivel megtörténhetne, bármikor. Hozzátette, a hivatalos boncolási jegyzőkönyv még el sem készült, így azok a lapok valótlanságokat állítottak, amelyek azt írták, hogy ismerik a dokumentum tartalmát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik