Szórakozás

Taylor Swiftet sem kell félteni ám, ha szakításról van szó

Bár Taylor Swift idén lesz 27 éves, a legtöbb ember fejében egy végletekig cuki, ezzel együtt pedig gyámoltalan és védelemre szoruló lányként él. Legutóbbi, Calvin Harris-szel történt szakítása apropóján arra gondoltuk, végigvesszük eddigi kapcsolatait, és megnézzük, hányszor szakított ő, és hányszor mondta ki a pasi a románc végét.

Joe Jonas, 2008. július-október

A kapcsolatuknál már csak a szakítás volt rövidebb, azt ugyanis Jonas egy 27 másodperces telefonbeszélgetéssel intézte el.

Swift vs. pasik: 0-1

Lucas Till, 2009. március-április

Till Swift You Belong With Me című videóklipjében szerepelt, és a kapcsolatuk is alig volt hosszabb, mint a néhány perces zeneszám. A srác később úgy nyilatkozott, sajnos nem tudta jobban szeretni az énekesnőt, mint egy barátot.

Swift vs. pasik: 0-2

Taylor Lautner, 2009. augusztus-december

Speak Now lemezén jelent meg a Back To December című szám, amiben egy elég kemény este miatt mentegetőzik. A találgatások szerint Taylor Lautnerről van szó, ami már csak azért is tűnik valósnak, mert a dalszövegben napbarnított bőrről és édes mosolyról van szó.

Swift vs. pasik: 1-2

John Mayer, 2009. december-2010. február

Újabb párhónapos románc, aminek megint sárdobálás lett a vége: Swift Dear John című számában vívta ki exe haragját, aki tavaly a létező összes amerikai lapnak elárulta, mennyire nem érezte jogosnak ezt a lépést.

Swift vs. pasik: 2-2

Cory Monteith, 2010. április-2010. május

Sem Swift, sem a 2013-ban elhunyt Glee-sztár, Monteith nem erősítette meg, hogy randiztak volna, de azért mindketten elvörösödtek, amikor Ellen DeGeneres műsorában nekik szegezte a kérdést. Legyen ez egy döntetlen!

Swift vs. pasik: 3-3

Jake Gyllenhaal, 2010.október-2011. január

A negyedéves kapcsolat a pletykák szerint nemcsak azért tartott eddig, mert gyakran előfordult, hogy napokat töltöttek egymástól távol, de azért is, mert Gyllenhaalt mindig is zavarta a korkülönbség. Swift 21, Gyllenhaal pedig 30 éves volt 2010-ben.

Swift vs. pasik: 3-4

Eddie Redmayne, 2011. október-2012. január

Újabb párhónapos kapcsolat és újabb távkapcsolat okozta szakítás. Bár Swift imádta, hogy brit pasija van, ő már kevésbé, és azt nyilatkozta, „minden ellenük volt”.

Swift vs. pasik: 3-5

taylor swift (taylor swift, )

Conor Kennedy, 2012. július-2012. október

Swift Ryan Seacrestnek adott interjút, amiben arról beszélt, hogy a Begin Again című száma arról szól, amikor valaki túl van egy elképesztően rossz kapcsolaton, és végre letörölheti magáról a port. Akkortájt Conor Kennedy-vel járt, így nagy fejtörést nem okoz kitalálni, kiről is szólhatnak a sorok.

Swift vs. pasik: 4-5

Harry Styles, 2012. december-2013. január

Bár hivatalosan csak 1-2 hónapot voltak együtt, Swift azért a One Direction énekesének is odaszúrt egy dallal, méghozzá az I Knew You Were Trouble-lal. Nem túl kedves. Ráadásul a szakítás tényét is egy rövidke idézettel tudatta rajongóival twitterén.

Swift vs. pasik: 5-5

Calvin Harris, 2015. március-2016. június

Kapcsolatuk nemrég ért véget, és bár az ismerőseik szerint nem volt nagy csetepaté a szakítás körül, azért Harrist elég érzékenyen érintették Swift Tom Hiddlestonnal közös képei – azok ugyanis a kapcsolat véget érése után nem sokkal készültek. Mivel még bizonyítottan senki nem volt rossz fej, így nem jár pont egyiküknek sem.

Swift vs. pasik: 5-5

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

(Forrás: Billboard, fejléckép: Instagram / Taylor Swift)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik