Szórakozás

Molnár Anikó külföldön kezdene új életet

24.hu
24.hu

2016. 06. 21. 15:34

Korábban a témában:

A sminkeléssel foglalkozó volt valóságshow-szereplő itthon úgy érzi, hogy éjt nappallá téve dolgozik, mégsem jut egyről a kettőre, óriási adósságát sem képes visszafizetni – minderről Molnár Anikó a Story Extra kamerái előtt beszélt.

“Amikor egy hónappal ezelőtt az én drága édesapám, aki 30 évig alig látott, azzal hívott fel engem, hogy: Figyelj lányom! Hallgass apádra légyszíves, szeretnék neked mondani valamit: amíg még megteheted, nagyon szépen kérlek, menj el ebből az országból” – kezdte az egykori villalakóból lett Nagy Ő, aki smink és maszkmesteri szakmáját korábban az Egyesült Államokban tanulta két évig; a továbbiakban pedig sminktetoválóként helyezkedne el, tervei szerint Németországban. Itthon ugyanis úgy érzi, megrekedt az élete.

“Azt látom, hogy itt Magyarországon azért egyről a kettőre jutni nagyon nehéz. (…)  Nagyon szeretném 60 éves korom előtt visszafizetni a házhitelemet, ami van. 40 éves vagyok, szeretnék most már utazgatni, szeretném élni az életem. Nem annak szeretnék élni, hogy reggel fölkelek, elrohanok dolgozni, este 9-kor hazaérek, fél 10-kor állok neki porszívózni; és minden napom erről szól. Nincs időm a kutyáimra, nincs időm a családomra, nincs időm a hobbijaimra, nincs időm sportolni menni” – fejtegeti Molnár Anikó, aki azért nem akar mindent felégetni maga mögött, itthon is megtartaná a szalont, amit vezet. De nincsenek kétségei afelől, hogy a leggyorsabban így tudja elérni vágyait, pedig imád itthon élni. Ráadásul már most megbénítja a gondolat, hogy családját és szeretett állatait is magukra kell hagynia egy időre.

“Ha nem mozdulok meg, és itthon maradok, akkor két év múlva ugyanaz lesz a szituáció, mint most. Tehát nem fog változni semmi. Én tényleg azt szeretném, hogy könnyebb legyen. Anyukának is többet tudjak segíteni, a kutyáimnak is többet tudjak adni, állatvédelemben többet tudjak részt venni, mert per pillanat szinte nulla időm van erre. Még azt is elárulom, hogy talán nem is Németország a végcél. A hosszú távú terveim között az szerepel, hogy vagy egy tengerparti városban éljek, vagy pedig megtehessem azt, hogy minden évszakban – és itt most háromhavonta beszélünk – egy hetet elmehessek utazni. Mert az az egyik legnagyobb álmom és vágyam, hogy végigjárjam az egész világot” mondta el az egykori vv-s, aki akár szerelmét is beáldozná azért, hogy valóra válthassa álmait.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.