Szórakozás

Molnár Anikó döbbenten jött rá, hogy nem 30, hanem 40 éves lett

molnar-aniko(430x286)(1).jpg (molnár anikó)
molnar-aniko(430x286)(1).jpg (molnár anikó)

A valóságshow-k koronázatlan királynője szeptember 18-án ünnepelte 40. születésnapját, de kellet egy kis idő, mire leesett neki. Molnár Anikó közösségi oldalán számolt be arról, hogy a közelgő ünnepnapra gondolva még azt hitte a harmadik X jön. Amikor azonban rájött a valóságra elkeseredett.

“Néhány napja rám tört az önsajnálat, hogy ‘jajaj, még pár nap és 30 éves leszek’. Aztán néhány másodperc múlva belém hasított a kegyetlen valóság, kihúztam a kezem a biliből és csak annyit mondtam halkan: ‘a f@szt 30. 40!’… Aztakurv@… Hogy mennyi?! És ez most hogy… Vagy mi… De hát hova tűntek évek? És ez hogy történhet meg velem?! Velem, aki tini korában azt hitte egy 40 évesről, hogy az már félig a koporsóban van, és ha arra kért valamelyik, hogy tegezzem, zavaromban majdnem elástam magam a föld mélyére… ‘Múmiát tegezni?!’ – gondoltam… Hát akkor welcome Muci, fordítsd meg a lemezt, mert az “A” oldal már lejárt és törődj bele, hogy a tinik pontosan ugyanazt gondolják most rólad, amit te akkor a mostani magadról” – kezdte Anikó, aki végül meglátta életkora pozitív oldalát is.

“Viszont jó hír a rosszban, hogy gyakorlatilag semmi nem változott tegnapról mára, hacsak azt nem nézem, hogy a postaládám dugigtelisteli van szülinapi üzenetekkel. (…) És akkor átfutott az agyamon egy gondolat, mely bearanyozta a napomat. Azért jött ennyi üzenet, mert ilyen sokan szeretnek. És azért jó negyvenesnek lenni és minél többet élni, mert így egyre több embert ismerhetek meg és szerethetek! És ez jó!!!!! Nagyon jó!!!!” – zárta elmélkedését az éneklésbe is belevágó szőkeség.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik