Szórakozás

Lajcsi testőröket fogadott családja mellé

A mulatós zenész komolyan veszi a halálos fenyegetést, azaz a nemrégiben kapott névtelen levelet – írja a mai Blikk. Lajcsit már ki is hallgatták az ügyben.

“A nyomozó érdeklődött, hogy kik kaptak még fenyegető levelet, és arról is, hogy gyanakszom-e valakire. Lehet, hogy egy gyáva, tehetetlen irigyem fenyegetett meg, és nincs félnivalóm. Lehet, hogy csak sajnálja tőlem a sikereimet, és amikor kezébe vette a rólam szóló könyvet, úgy érezte, neki is járna valami abból, amit elértem az életemben. De ha egy mindenre elszánt elmebeteg áll a levél mögött, és nem tettem meg minden óvintézkedést a szeretteim védelmében, azt soha, de soha nem tudnám feldolgozni” – mondta el a lapnak a zenész, aki a birtokán szolgálatot teljesítő biztonsági céget a családja személyes védelmével is megbízta.

A bulvárlap az üggyel kapcsolatban kereste a Komárom-Esztergom Megyei Rendőrfőkapitányságot is – többek között azt is, hogy indokolt-e a Galambos család védelme, és ha igen, miért nem a rendőrség vigyáz rájuk –, de egyelőre nem érkezett válasz a kérdésekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik