Szórakozás

Lagzi Lajcsit névtelen levélben fenyegették meg

Halálos fenyegetést kapott Lajcsi, titokzatos idegen vadászik rá – írja mai cikkének címében a Blikk. A bulvárlap szerkesztőségéhez is eljuttatták ugyanis azt a levelet, melyben egy ismeretlen a mulatós trombitás börtönben töltött napjairól szóló könyve miatt szeretné “elkapni” Galambos Lajost, és könyve szerzőjét egyaránt.

“A mocskos könyvetek miatt már engem is vizsgálnak. Én is szívok! Ennek a számláját rátok verem, jó lesz jobban vigyázni! Lajcsi és persze, akik ezt a szemetet írták… Ha már azt a címet adtad, hogy elfújod az igazságot, miért nem beszélsz arról, hogyan szerezted a millióidat??? Elkapunk benneteket és elszámolunk! Ott nem lesz akkora a szátok!!!” – olvasható a levélben, mellyel kapcsolatban maga az érintett is megszólalt.

Feltételezésem szerint olyan valaki írta a fenyegető levelet, aki magára ismert a rólam szóló könyvben. Abban a kötetben tudatosan nem íródtak le nevek, de azt nem tartom kizártnak, hogy egy dühös börtönőr vagy egy rendőr készítette az irományt. Sajnálom, hogy ez történt, és mindenkitől bocsánatot kérek, akiket akaratom ellenére ilyen zűrös ügybe kevertem. Ide tartozik a családom és természetesen a könyvem szerzői is”

– mondta el Lagzi Lajcsi a lapnak, akik keresték az ügyben a rendőrséget, de egyelőre nem érkezett válasz a megkeresésre.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik