Szórakozás

VV Dennis: Fanni már korábban is pedzegette, hogy érdekli a szakma

VV-Dennis(960x640).jpg (vv dennis, )
VV-Dennis(960x640).jpg (vv dennis, )

Mint kiderült, VV Fanni nemrégiben még egy osztrák kuplerájban kereste meg a “kennyérre valót”. Egy bécsi piros ház weboldalán találták meg a fotóit, ahol Kira néven hirdették szolgáltatásait, óránként negyvenezer forintért. A hír néhányakat meglepett, a lány egykori villatársát és párját, VV Dennist azonban kicsit sem.

Sírtam a röhögéstől, amikor meghallottam. De nagyon azért nem csodálkoztam, tudtam, hogy ez lesz a vége. Amikor együtt voltunk, akkor is pedzegette, hogy nyitott erre a szakmára. Sokat beszélgettem a volt párjával, és kiderült, Fannikát a műmell, műszáj, meg a pénz motiválta egész életében. Lehet, hogy olyan lesz egyszer, mint Cicciolina

– mesélte nevetve a Borsnak Dennis.

Fotó: 24.hu/Berecz Valetr
Fotó: 24.hu/Berecz Valetr

Fanni – akit azóta egyébként töröltek az oldalról – munkájáról reality-s ellenségének, VV Zsunak is meg van a véleménye:

Ez nagyon gáz és nagyon ciki! Szép lány, nagyon okosnak tartotta magát, nem értem, miért nem tanult? Nézz végig a szereplőkön! Robin, a nyertes dolgozik rendesen, úgy tudom, a többiek is. Én most mezőgazdasággal foglalkozom. Mi rendes munkából élünk. Fannika annak idején verte bent a nyálát, hogy ő egy királykisasszony, annyira gáz, hogy ilyen helyen kötött ki!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik