Szórakozás
VV Fanni (Array)

Osztrák kuplerájban hirdették VV Fannit

24.hu
24.hu

2016. 06. 17. 06:25

A szolimániás hastáncost, VV Fannit a Való Világ hetedik szériájában ismerte meg az ország ilyesmire fogékonyabbik fele 2014-ben. A lány a reality egyik legemlékezetesebb karaktere volt, kiköltözése után pár héttel azonban úgy döntött, hogy kivonul a médiából. Azóta nem sokat hallottunk róla, és most sem önszántából került a sajtóba: a Bors egyik olvasója fedezte fel Bécs határában egy piroslámpás házban.

“Meglepődtem, amikor megláttam: százharminc euróért, azaz negyvenezer forintért hirdetik egy órára. Persze, mondhatja majd, hogy ellopták a képeit, de itt kint ez a hivatás hivatalos, ugyanakkor azért, hogy munkába állhasson, el kellett mennie orvosi vizsgálatra, rendőrségre, mindenféle hivatalokba, hogy engedélyt kaphasson. Ennek is mindenütt nyoma van”

– mondta a lapnak nyilatkozó vendég, akinek szavait ugyan maga Fanni nem erősítette meg, de több dolog alátámasztja.

A kupleráj honlapján megtalálták a VV7 édibédijét, akit Kira néven hirdetnek. Amikor a képeit megpróbálták lementeni, árulkodó jelre lettünk figyelmesek: a program ugyanis automatikusan azokon a neveken ajánlotta fel a mentést, amelyek a képek eredeti nevei. „Fanni4”, „Fanni9” és így tovább. A bordélyház honlapján megadott telefonszámon egy hölgy is megerősítette, hogy Fanni náluk dolgozott:

“Hja, a Fanni. Ő elment, idő előtt elment, nem tudom, vissza fog-e jönni. Sajnos abban sem tudok segíteni, hol tudod őt elérni. (…) A múlt héten volt, ha visszajön, akkor megjelenik majd az oldalon is, figyeld majd.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.