Szórakozás

VV Fanni: Lennék az emberek kis angyalkája

vv fanni (vv fanni)
vv fanni (vv fanni)

Mindent feladott a Való Világ 7-ért, nem bírja a péniszmutogatást, de belefér neki a villaszex. Dennisbe nem szerelmes igazán, mégis gyereket szülne neki. Belátja a hibáit, és mérges, ha prostituáltnak nevezik. Tündérfalvi interjú.

Feldolgoztad már, hogy kiestél?

Már kezdem feldolgozni, viszont akkor nagyon rosszul éltem meg, nagyon-nagyon csalódott voltam. Ez a játék volt a mindenem. Olyan volt, mintha a második otthonom lett volna. És ráadásul egy olyan ember ellen estem ki, aki egy kicsit negatív személyiség, tehát ilyen botrányosabb szerintem.

Mit adtál fel ezért a játékért?

Tíz-tizenegy éves korom óta az volt az álmom, hogy egyszer majd a tévében lehetek. Ez valóra vált, viszont a munkámat adtam fel ezért. De nem bántam meg. Ruházati eladó voltam, és nagyon szerettem. Ezen kívül hastáncoltam is, amit szintén imádtam. Versenyeket is nyertünk, fellépésekre jártunk.

Visszavárnak a főnökeid?

Azt mondták, hogy járjam az utamat, próbáljak szerencsét, lesz ami lesz. Szerintem nem várnak vissza, és én sem szeretnék visszamenni már.

Fotók: Berecz Valter

Akkor mégis mivel szeretnél foglalkozni? Mihez kezdesz most?

Nagyon tetszik a média világa, a kamera mögötti oldal is csodálatos. A hangmérnök szakma is tetszik, de akár a vágó is; bármi szívesen lennék, mindenféleképpen médiaiskolát szeretnék elvégezni. De a kamera előtti munka is fantasztikus, mindkettő csodás. Ha ez nem jönne össze, akkor civil szakmában nagyon vonz ez a ruházati, vagy a smink oldal, tehát mindenképpen a beauty-vonal. Lennék életmód tanácsadó, lennék embereknek a kis angyalkája, kis segítője. A pszichológiát tovább folytatnám, illetve a kineziológiába is még jobban belekóstolnék.

Mennyit szeretnél keresni?

Fogalmam sincs. Annyit, hogy mindig legyen mit ennem, mindig legyen számlát feladnom, és egy picikét ruhára, szórakozásra tudjak költeni.

Sokat költesz szépítkezésre?

Ha nem vásárolok hetente valamit magamnak, akkor szomorú és lelki beteg vagyok. Van egy női szindrómám, vennem kell magamnak egy kis szájkontúrceruzát, egy kis műszempillát, vagy valami mütyürt, hogy boldogítsam magamat.

Később ez Dennis pénztárcáját fogja terhelni?

Én úgy gondolom, hogy egy nő dolgozzon meg magának azért, ami van. Viszont ha elmegyünk randizni, akkor a férfi igenis hogy adjon bele, fizessen és legyen úriember.

Gondoltad, hogy a játék során rád talál a szerelem?

Nem. Úgy mentem be a villába, hogy én nem fogok pasizni, mert az előző kapcsolatomból nagyon nehezen másztam ki, nagyon nehéz volt feldolgozni. Bevallom őszintén, egy kicsit gyűlöltem a férfitársadalmat. Hiába trágár és mocskos a szám, vannak értékeim. A férfiakkal régimódibb vagyok. Az előző kapcsolatom nagyon bonyolult volt; sokszor alázott meg úgy, ahogy egy nőt csak meg lehet, viszont ehhez én is hozzásegítettem. Nagyon sok rosszat kaptam tőle, még a mai napig nehéz feldolgozni, a villában is küzdöttem vele. Viszont nem gondoltam volna, hogy megtalálom azt a férfit, aki kicsit bohókás, olyan bolond, mint én. Mondjuk sokszor mondtam neki a villában, hogy nekem ez a péniszmutogatás kicsit sok. Hozzá kell tennem, hogy nem vagyok száz százalékban szerelmes, mivel megbeszéltük Dennisszel hogy a szerelem kint fog kialakulni, amikor elmegyünk randizni ide-oda, tudunk beszélgetni olyan dolgokról is, amikről mondjuk a villában nem tudtunk. Többször beszéltük bent is azt, hogy nem tudhatjuk, hogy a bezártság okozta-e ezt az egészet.

Jól hallottam, hogy szülnél neki gyereket is?

Én nagyon szeretnék gyereket, és úgy gondolom, hogy Dennisben megtaláltam a másik felemet, és akár igen, gyereket is szülnék neki. De nem most. Én ezt majd ilyen harminc-harmincöt évesen tervezem. Dennisnek egyébként már van egy gyereke, ami nagyon meglepett, mivel én magam is egy nagy gyerek vagyok. Fura érzés, hogy van egy kislánya.

Édesanyáddal megbeszéltétek a benti dolgokat?

A benti dolgokról anyával és apával mindent megbeszéltem, nagyon aranyosak és megértőek voltak. Mire hazamentem, elkészítették nekem a kedvenc ételemet, rántott húst salátával. A villa az otthonom volt. Elmagyaráztam nekik, hogy nem mutogattam magam nagyon, fürdőruhában fürödtem, és próbáltam a szexuális életemet is úgy élni, hogy a takaró alól még az ujjpercem sem látszódjon ki. Nem mindig sikerült természetesen, a fürdőszobás jeleneteknél például. Utólag szégyellem is egy kicsit, hogy ezt kamerák előtt tettem. Viszont úgy gondolom, hogy a szex nem elítélendő.

Hogy viseled a kritikákat?

Engem vagy szeretnek, vagy utálnak, de a kettő közt nincs semmi. Számítottam arra, hogy lesz, aki nagyon fog szeretni, és lesz, aki nagyon fog utálni. Én nem tartom magam Jézus Krisztus Szupersztárnak, de úgy gondolom, hogy mindenki kap negatív kritikát, aki a médiában szerepel. Olyan nincs, hogy valakibe nem tudnak belekötni. Elég fura, hogy sok hamis vádaskodást kaptam. Belátom a hibáimat, elismerem, ha valami gáz van. Például nagyon sértődékeny, makacs, hisztis és nyers vagyok, ezzel másokat nagyon sokszor megbántok. Sokszor megbántok embereket, jobban, mint ahogy ők engem. Viszont emellett egy tündérfalvi is vagyok, úgyhogy kompenzálom a kettőt.

Azért néhányan elég komolyan elküldtek a francba…

Álmatlan éjszakáim nincsenek, viszont azért picikét megérinti a lelkemet, hogy így beszélnek rólam, elég érzékeny lány vagyok. Hiába tűnik úgy, hogy egy terminátor. Egyébként nem fáj, de ezzel együtt kell élni. A legdurvább talán az volt eddig, hogy – szép szóval kifejezve – prostituáltnak neveztek. Nem gondolnám ezt, a prostituált ugyanis pénzért ad szexuális szolgáltatást, ilyenre nálam még nem volt precedens. Nem is csinálnék ilyet. Azzal is mindig előjönnek, hogy mocskos a szám, pedig mindenki káromkodik.

Szerinted ki nyeri a VV7-et?

Ez a játék most elég furcsa. Vannak benne erős karakterek, de nem tudom eldönteni, hogy ki nyerhetné meg. Én azt szeretném, ha Dennis nyerne. Viszont ha reálisan nézem, akkor Robint mondanám. Ő egy tisztaszívű srác, és ezzel végig tudja vinni a játékot. Annyi negatívuma van, hogy jobbra-balra megy, mindenhol ott van, de közben meg mégse. A Laci is nagyon erős, de bízom benne, hogy nem ő nyer. Dóri pedig szerintem nem lesz benne az első háromban.

Ezt olvasta már? Az Éden Hotel 2015-ös szereplői között ismerős arcokat láthattunk hétfő este.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik