Szórakozás

Megműtötték Németh Kristófot

Németh Kristófnak egy vérömleny keletkezett a jobb lábában, s a műtét nem tűrt halasztást. Betegszabadságot vett ki, ám pontosan tudja, hogy nincs sok idő a lábadozásra, hiszen hamarosan vissza kell térnie a színpadra.

“Nem volt semmilyen panaszom, egy vizsgálat során derült ki, hogy vérömleny van a jobb lábamban. Nem vagyok elveszett típus, nem rémültem meg, de szerintem nincs olyan ember a világon, aki örömmel vállalna egy ilyen operációt. Bár teljesen el volt érzéstelenítve a terület, amikor a szike hozzáért a lábamhoz, felszisszentem. Az orvos szerint nem érezhettem semmit, viszont esküszöm, hogy én éreztem, ahogy felvágják a lábamat. Persze az is lehet, hogy az egész tudat alatt hatott rám. Még egy cső lóg ki a lábamból, de megyek kontrollra, s bár úgy ítélem meg, hogy jobban vagyok, megvárom, mit mond az orvos”

– mondta a Blikknek Kristóf, aki pár nappal ezelőtt búcsúzott igazgatóként a Játékszíntől, de színészként még visszatér a színházba.

“Péntek este előadásom lenne a Játékszínben, szeretnék fellépni! A Hűtlenség ára című darabban van egy „verekedős” jelenet, így szólnom kell majd Nagy Sanyi kollégámnak, hogy különösen figyeljen rám. Ahogy a mondás tartja: beteg színész nincs, minden körülmények között színpadra kell állni.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik