Szórakozás

Mindenki csak a pénzt látja Farm Gáborban

Néhány héttel ezelőtt feje tetejére állt Gábor élete, amikor megnyerte az RTL Klub Farm című játékát és ezzel a 20 milliós fődíjat. Sokan attól féltették, hogy megvezetik majd és hamar elcsalják tőle a nyereményét – de ő nem enged.

“Rengeteg befektetési ajánlatot kapok, néhány furcsát is. Kértek már, hogy társuljak be szőnyeggyárba, vegyek kocsmát, rossz házakat. Ennél rosszabb, hogy egyesek kölcsön is akarnak kérni tőlem, de én nem adok senkinek, még akkor sem, ha ügyvédi papír készül róla. Mindenkinek meg kell értenie, hogy ez nem így működik, nem bízom meg senkiben, csak a családomban és pár barátomban”

– mondta a 24.hu-nak Gábor, aki azt is elmesélte, hogy mire fog költeni.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“A pénz egy részét a napokban kaptam meg, még nem nagyon költekeztem. Ami biztos, hogy napokon belül meglesz a papám síremléke, szeretnék szegény családoknak segíteni és befektetni is. Úgy tűnik, hogy az összeg nagyobb részéből ingatlant veszek majd, amit aztán bérbe adok, hogy hasznot termeljen.”

A Farm győztesének közben nem csak azzal a problémával kell megküzdenie, hogy a legokosabban forgassa be a nyert milliókat, hanem magánéletét is rendbe kell tennie.

“A barátnőmmel éppen mosolyszünetünk van, olyan se veled, se nélküled kapcsolat alakult ki közöttünk. Amikor hazaértem, kiderült, hogy sok pletyka terjed róla a faluban, rossz dolgokat mesélnek. Állítólag amíg nem voltam itthon, más fiúkkal látták, de nem tudni, hogy ebből mi igaz. Nem szakítottunk, de most kell egy kis idő nekem. Egyébként én nem csalnám meg, pedig rengeteg lány ír napi szinten. Őt szeretem, remélem hamarosan rendeződik a viszonyunk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik