Szórakozás

Milliomosként keres munkát a Farm győztese

Az RTL Klub Farm című valóságshow-jának nyertese, Gábor 20 millió forinttal a zsebében sem adta fel hidegburkoló állását, a szüleivel él és tanakodik, hogy mibe fektesse be pénzét. Bamba nézéséről, 18 éves barátnőjéről és Gergő szerelmi ügyeiről is beszélt.

Gondoltad, hogy te fogod elvinni a 20 milliót?

Eleinte nem, de aztán nagyon bíztam benne. A döntő közeledtével egyre jobban szerettem volna a győzelmet, és szerencsére sikerült is. Nagyon jó érzés, hogy kitörtem a szürke hétköznapjaimból és közszereplővé váltam. Ugyanakkor meg sem gondolná az ember, de fárasztó a sok interjú, a felhajtás. Így szeretnék élni továbbra is, nem akarok elveszni a süllyesztőben.

Az adatlapod szerint az az egyik fő erényed, hogy szemrebbenés nélkül tudsz hazudni. Ezzel nyerted meg a játékot?

Nem volt szükség arra, hogy használjam ezt a képességemet. Ha a helyzet megkívánta volna, akkor simán tudtam volna úgy hazudni, hogy ne vegyék észre, de őszinte voltam. Én azzal nyertem meg a játékot, hogy az emberek rengeteget nevettek rajtam, amikor leültek a tévé elé.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

Sokáig kellett gyakorolnod azt a bizonyos arckifejezést?

Sajnos gyerekkorom óta ilyen bambán tudok nézni ki a fejemből. Nem gyakoroltam, ez is én vagyok.

Cintia és Gergő összesöndörödése szerinted mennyiben járult hozzá a győzelmedhez?

Némiképp befolyásolta. Szorosabb, kiélezettebb lett volna a százalékos különbség, de szerintem egyébként is én nyertem volna. Cintia és Gergő nagyon elrontották a végén, nem tetszett az embereknek amit csináltak.

Pótjátékosként még nagyobb dolog, hogy te nyertél.

Én később költöztem be, így az első héten láttam, hogy milyenek bent az emberek. Folyton veszekedés volt, nem sok kedvem volt bemenni. Utólag belegondolva persze hálát adok az égnek, hogy feladta egy játékos és a helyére kerülhettem. Mondtam is Márknak, hogy nagyon hálás vagyok neki ezért. Ő meg azt mondta, hogy ha nem jön ki, ő nyeri meg. Szerintem minden bizonnyal nem így lett volna.

Mi volt az első dolgod a finálé után?

Elszállítottak minket egy szállodába, elmondani sem lehet, hogy milyen érzések kavarogtak bennem, nagyon boldog voltam. Utána mulattunk egyet a többiekkel a Farmról és a stábtagokkal, hajnali hatra értünk haza a szórakozóhelyről. Másnap hazamentem a családomhoz, vártak a barátok. A barátnőm egy hét múlva jön haza Spanyolországból, vele csak akkor fogok találkozni. Megértem, hogy nem jött el a döntőre, mert jövőre fog érettségizni, így csak idén tehette meg, hogy az osztályával elmegy erre a külföldi útra.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

Tudod már, hogy mire fogod költeni a nyereményedet?

Rengeteget agyalok rajta, okosan akarok bánni ezzel a pénzzel. Első körben megcsináltatom a papámnak a síremlékét, el szeretnék menni a barátnőmmel nyaralni és jótékonykodni is szeretnék. Ez biztos. Aztán még nem tudom, hogyan kellene megforgatni ezt a pénzt. Ingatlanvásárlás, banki letét és még sok opció van, jól meg kell gondolni.

Felmondtál már a munkahelyeden?

Hidegburkolóként dolgozom a barátnőm apukájának vállalkozásánál. Konkrétan nem mondtam fel, de nyilván ha adódik jobb jövedelemforrás, akkor ott szeretnék dolgozni. Ez a munka eléggé megterhelő és kimerítő, jobb lenne valami más. Közel áll hozzám a testépítés, lehetne valami ezzel kapcsolatos munkám, de annak is tudnék örülni, ha szerepet kapnék valamilyen műsorban.

Jelenleg a szüleiddel élsz?

Igen, velük élek, de ha úgy alakul, szívesen felköltözöm Pestre. Előfordulhat, hogy veszek egy lakást, de az is, hogy csak albérletbe megyek. Ugyanakkor szeretek Szihalmon élni, az egész falu büszke rám, mindenki szurkolt a győzelmemért, ez nagyon jó érzés. Még agyalnom kell ezen.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

A Farm során mi volt számodra a legnehezebb?

Hiányzott a barátnőm, és ebből kifolyólag voltak mélypontok. Féltékeny típus vagyok, és belegondoltam, hogy ő most hol lehet, mit csinálhat. Sosem volt okom féltékeny lenni rá, de rossz volt, hogy nem tudom, mi van vele. Ha nem lett volna párkapcsolatom és úgy megyek be, akkor még jobban meg tudtam volna nyílni, gátlástalanabbul tudtam volna viselkedni, talán meg is döntöttem volna valakit.

Ki tetszett odabent?

Annyira nem vonzódtam egy lányhoz sem. Szimpatikus volt Dóri, nagyon jó anyaszerepet töltött be. Cinti korombeli lány, jól elvoltunk, de érzelmet senki iránt nem tudtam volna táplálni. Úgy gondolom, hogy aki egy műsorban szerelmes lesz, annak a kapcsolata a kinti életben csak pár hétig tart és vége.

Ez lesz Brigivel és Gergővel is?

Igen. Mondtam nekik is, hogy a statisztikák szerint valóságshow után nem szoktak együtt maradni a párok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik