Szórakozás

Nemcsák Károly felesége először beszélt tönkrement házasságáról

Februárban robbant a hír, hogy Nemcsák Károly és felesége 21 év után válnak. A színész nem sokkal ezután már fiatal kolléganője oldalán mosolygott, eközben színházigazgató neje, Darvasi Ilona a Turay Ida Színház művészbüféjének üzenőfalán osztotta meg a hírt, ahol azt is leírta, nem a sok munka mérgezte meg a kapcsolatukat.

A pontos részletekre és a válás okaira most sem derült fény, de a Story magazinnak annyit elárult Ilona, hogy egy számára méltatlan és hosszú ideje húzódó helyzetnek vetett véget a szakítással.

Sok nő inkább marad egy méltatlan kapcsolatban, csak hogy ne legyen egyedül, de ezt nem szabad! Egy nőnek, egy anyának nem szabad félnie az egyedülléttől. Tudni kell továbblépni. És ez nem bátorság kérdése. Ehhez önbecsülés kell, hogy egy nő azt érezze, ő is ér annyit, mint egy férfi. Egyetlen nő sem köteles eltűrni egy méltatlan helyzetet

– nyilatkozta az asszony, aki két fiával költözött el a családi fészekből. Most a nagyobbik fiú, Balázs, aki másodéves az egyetemen irányítja az új otthon gazdasági életét. Ő figyel arra, mikor kell bejelenteni például a villanyóra állását, befizetni a csekkeket, és arra is figyel, hogy bevásárláskor ne vegyenek felesleges dolgokat. A másik fiú, Máté pedig olyan, mintha édesanyja testőre lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik