Szórakozás

Steiner Kristófra újra rátalált a szerelem

Az évek óta Izraelben élő írónak év elején ért véget kilenc éves házassága orvos párjával és habár a szakítás fájdalmas volt és drámai, ma már újra boldog. Steiner Kristófra ugyanis ismét rátalált a szerelem egy munkának köszönhetően.

Számomra is felfoghatatlan fordulat történt. Úgy fogalmaztam meg, hogy ember tervez, Isten nevet. A sors egy angyalt küldött nekem. Ő pedig napról napra közelebb került a szívemhez, és türelmével, kedvességével, elfogadásával, őszinteségével visszaadta a hitemet mindabban, amivel kapcsolatban pesszimistává váltam. Nimrod Dagan izraeli színésszel kö­zös projekten kezdtünk dolgozni

– mesélte a Borsnak Kristóf, majd hozzátette: nem kér bocsánatot azért, mert ilyen hamar begyógyult a szíve.

“Továbbra is csak a legjobbakat kívánom a volt férjemnek, ugyanakkor nem hiszem, hogy elnézést kellene kérnem bárkitől, amiért újra szerelmet érzek. Túlságosan boldoggá tesszük egymást ahhoz, hogy racionális elveket vagy elvárásokat követve mindezt eltoljuk magunktól. Nem tudom másként megfogalmazni, mint hogy egyformán rezgünk Nimroddal. Nem hiszek abban, hogy az embernek társadalmi elvárásokat kellene követnie, „hivatalos” gyászidőszakot tartania, vagy foglalkoznia kellene a környezete ítélkezésével, véleményével. Csak abban hiszek, hogy nyitott szívvel kell szeretnünk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik