Szórakozás

Ezt kívánja Steiner Kristóf a b*zizó boltosnak

Az egykori műsorvezető szomorúnak és elfogadhatatlannak tartja, hogy Magyarországon azért támadnak valakire, mert meleg.

Mint ismert, egy csókolózó meleg párra támadt egy boltos a VIII. kerületben. A férfi baseballütővel fenyegette a két fiatalt és azt ordította nekik, hogy „B*zik! Ne itt b*ziskodjatok! Húzzatok el innen!”. Ezt követően a meleg pár kihívta a rendőröket, akik a hírek szerint a boltos mellé álltak és azt sugallták, hogy közszeméremsértés miatt akár elő is állíthatják a homoszexuális férfiakat. A rendőri intézkedés elleni tiltakozásul vasárnap délutánra megmozdulást hirdetett a Társaság Egy Tudatos Társadalomért (TETT) nevű civil szervezet.

A Viva tv egykori műsorvezetője szerint elképesztő, amit Magyarországon történik.

“Szomorúnak és elfogadhatatlannak tartom ezt a helyzetet és szívemből kívánom a boltosnak, hogy sikerüljön élete során átgondolni mindezt, illetve azt, hogy legyen lehetősége valamikor az életben egy hasonló helyzetben bebizonyítani, hogy ember! A szó legnemesebb értelmében” – kezdte a Hír24-nek Steiner Kristóf.

“Sajnálom őt, hogy úgy érzi, az ő személyes terét sérti, ha valaki nem pont olyan, mint ő. Sajnos sokszor sokan esünk ebbe a hibába: ítélkezünk ahelyett, hogy esélyt adnánk magunknak a fejlődésre és arra, hogy átértékeljük az az erkölcs rendet, amit a társadalmunk ránk erőltet. Nem dughatjuk homokba a fejünk, jó, hogy a srácok később a rendőrséghez fordultak. Tel-Avivban vagy Londonban a kézen fogva sétáló azonosneműek látványa olyan természetes, mint az andalgó heteró párok” – tette hozzá Kristóf, aki jelenleg Tel-Avivban él orvos párjával.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik