Szórakozás

Damu Roland: “Egyre több munkám van”

Damu Roland magánéletét az elmúlt időben szinte címlapról címlapra követhettük mióta kijött a börtönből, ahol bántalmazás és erőszak bűntette miatt 3 évet töltött. Cikkek tucatjai foglalkoztak vele, feleségével, majd kislányukkal. Ezek beszámoltak örömről, aggodalomról, bánatról, viszályról és botrányról egyaránt. A színész viszont csak ritkán szólalt meg, ahogy ezt a Story Extra kamerái előtt is fejtegette.

“Én lepődök meg a legjobban azon, hogy megjelenik mondjuk 50 cikk, abból én kettőt nyilatkozom, 48 az pedig a feleségem, az anyósom által generált mindenféle elferdített, nem adatolt, tényeknek nem megfelelő állításokon alapozott blődség, botorság. (…) Miután kijöttem a börtönből – ugye most már több, mint egy éve – azért nekem is volt egy mélyrepülésem. Gondolok itt arra, hogy bizony fogyasztottam alkoholt. Nem is kevés mennyiségben. Jöttek a munkák, színházi szerep, előadás, siker, és elszaladt velem egy picit az a ló, aminek átestem a túlsó oldalára” – mesélte a színész, aki arról is beszélt, mi ronthatta meg feleségével való kapcsolatát.

“Mikor kijöttem a börtönből, akkor tulajdonképpen nem ugyanúgy történtek a dolgok, ahogy mi ezt terveztük. Ebben valószínűleg én is hibás voltam, az Edina is hibás volt. Tehát mi felépítettünk egy világot, egy úgynevezett álomvilágot, hogy hatalmas szerelem… Ez lesz, az lesz. Sajnos nem úgy alakult. (…) Amikor megszületett a Maja és ott voltam az intenzív koraszülött osztályon, és megláttam őt az inkubátorban, akkor elkezdtem érte imádkozni, és onnantól kezdve 180 fokos fordulatot vett az életem” – mondta el a riportban Damu, aki bizakodó a jövőjét illetően.

“Egyre több munkám van, hála a jó istennek, és egyre inkább kezd kialakulni egy olyan biztonságos háttér, hogy a kislányom hozzám kerüljön. Hogy miért? Annak is van oka. Azt én természetes dolognak tartom, hogyha egy gyerek a szüleivel nő fel. Mindemellett jó helyen van a kislányom, a sógornőm is rengeteget gondoskodik róla. De ő lesz a keresztanyukája a kislányomnak, én pedig az apukája vagyok” – tervezget a színész, aki abban azonban már nem bízik, hogy feleségével is rendezni tudja a viszonyát.

Olvasói sztorik