Szórakozás

Damu Edina úgy érzi pszichiáter kell neki

Hat napja annak, hogy a két kilós Damu Maját kiengedták a kórházból, akinek jelenleg nagynénje a gyámja. Damu Edina akkor fogadkozott, hogy jó útra tér, hiszen gyermeke ad neki erőt, ennek ellenére a kicsi felé se nézett azóta. Helyette az italboltot látogatta sűrűn, amiről már édesanyja panaszkodott a lapoknak.

A Blikk most utolérte Damu Roland nejét, aki elmondta, hogy miért menekült újra az ivásba.

Már elfogadtam, hogy tönkrement a házasságom. De azt, hogy ha Majácska felsír, és nem vehetem a mellemre, képtelen vagyok orvosi segítség nélkül feldolgozni. Úgy érzem, elvették tőlem, nem lehetek édesanya, pedig ez adott értelmet az életemnek. Ördögi kör, de ezért menekültem újra az ivásba, pedig az alkohol az oka a helyzetnek

– mesélte Edina, aki pénztelenségét és alkoholproblémáinak kezdetét is a színésznek tulajdonítja és aki úgy érzi, egyetlen kiuta a helyzetből egy pszichiáter lehet.

Annak idején Roland erőltette, hogy hagyjam ott a jól fizető állásomat, mert el akar minket tartani. Ekkor kezdődtek a bajok és a pénztelenség. Elmegyek a családsegítő által ajánlott pszichiáterhez, és munkát keresek. Ez az egyetlen jövőképem a Roland nélküli új életemhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik