Szórakozás
Image: 73650142, A börtönbõl három év után szabadult Damu Roland és felesége adott interjút., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Damu Edina úgy érzi pszichiáter kell neki

24.hu
24.hu

2016. 05. 12. 07:05

Korábban a témában:

Hat napja annak, hogy a két kilós Damu Maját kiengedták a kórházból, akinek jelenleg nagynénje a gyámja. Damu Edina akkor fogadkozott, hogy jó útra tér, hiszen gyermeke ad neki erőt, ennek ellenére a kicsi felé se nézett azóta. Helyette az italboltot látogatta sűrűn, amiről már édesanyja panaszkodott a lapoknak.

A Blikk most utolérte Damu Roland nejét, aki elmondta, hogy miért menekült újra az ivásba.

Már elfogadtam, hogy tönkrement a házasságom. De azt, hogy ha Majácska felsír, és nem vehetem a mellemre, képtelen vagyok orvosi segítség nélkül feldolgozni. Úgy érzem, elvették tőlem, nem lehetek édesanya, pedig ez adott értelmet az életemnek. Ördögi kör, de ezért menekültem újra az ivásba, pedig az alkohol az oka a helyzetnek

– mesélte Edina, aki pénztelenségét és alkoholproblémáinak kezdetét is a színésznek tulajdonítja és aki úgy érzi, egyetlen kiuta a helyzetből egy pszichiáter lehet.

Annak idején Roland erőltette, hogy hagyjam ott a jól fizető állásomat, mert el akar minket tartani. Ekkor kezdődtek a bajok és a pénztelenség. Elmegyek a családsegítő által ajánlott pszichiáterhez, és munkát keresek. Ez az egyetlen jövőképem a Roland nélküli új életemhez.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.