Szórakozás

Nádai Anikóra és Dombira cserélhetik Istenes Bencét

Nemcsak a mentorok nagy részét cserélheti le az RTL Klub, de az ősszel induló új X-Faktor széria műsorvezetői személyében is változtatást terveznek – értesült a Blikk. A lap úgy tudja, a legutóbbi évad műsorvezetője, Istenes Bence helyett egy párosban gondolkodnak a csatornánál: Nádai Anikó és Dombóvári István vezetheti majd a show-t.

“Azért is szeretek az RTL Klubnál dolgozni, mert mindig olyan feladatokat és lehetőségeket kapok, amelyekben maximálisan jól érzem magam. Biztonságot ad a profizmusuk, és hogy a kreatív csapat mindig figyel arra, hogy szakmai szempontból mi jó nekem és a csatornának. Azt már most tudom, hogy ez így lesz idén ősszel is, a tervekről azonban egyelőre még nem beszélhetek, jelenleg a családomra és a kisbabánkra szeretnék koncentrálni” – reagált a felreppent hírekre Istenes Bence, de Anikó is szűkszavúan nyilatkozott.

RTL Klub
RTL Klub

“Már annak is nagyon örültem, hogy én lehettem a Farm egyik műsorvezetője, de nyilván szeretnék újabb kihívásokkal megbirkózni, és bízom benne, hogy hamarosan lesz még lehetőségem az RTL képernyőjén bizonyítani. Többet egyelőre nem árulhatok el” – mondta el a fiatal anyuka, Dombi pedig babonából csak annyit árult el, több lehetőség is felmerült vele kapcsolatban a csatornánál.

“Ahogy a mentorok személyéről, úgy a műsorvezető vagy műsorvezetők személyéről szóló találgatásokra sem szeretnénk egyelőre reagálni. De az RTL Klub nézői és persze az olvasók is hamarosan megtudhatják, hogy kire, kikre esett végül a választásunk” – nyilatkozta mindezzel kapcsolatban Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik