Szórakozás

Farm: Cintia magát küldi párbajozni

Attilánál jobban még senki nem félt párbajtól a hazai valóságshow-k történetében.

Ezt mindenképp leszögezhetjük, látva a Farm péntek esti összefoglalóját, amiben a tanyasi reality legirritálóbb játékosa végképp megvillantotta igazi jellemét. A döbbenetes – és egyben elképesztően kétségbeesett – ámokfutást az utolsó kiválasztás alapozta meg, amelyen Attila kettő, Cintia egy kiválasztójelet kapott. Attila biztos volt abban, hogy így neki kell majd párbajoznia, folyamatos monológja közben pedig az is elhagyta a száját, hogy “hazavágom a kislányt, mint a taknyot”.

De a döntés ezúttal is a heti gazdát illette, így végül Cintia a játék történetében először saját magára kötötte fel a piros kendőt, azaz Attila legnagyobb meglepetésére másképp alakultak a dolgok, mint azt ő elképzelte.

Ezen felbuzdulva pedig mindent bevetett annak érdekében, hogy még véletlenül sem ő legyen az, akinek a finálé előtti utolsó megmérettetésen részt kell vennie, például hirtelen ölelgette és csókolgatta Cintiát annak érdekében, hogy a lány inkább Gergőt vigye magával párbajozni.

Az izgalmak közepette Szilveszter gazda utoljára látogatott el a Farmra, és ezúttal nem üres kézzel érkezett a farmerekhez. A négy utolsó játékos névre szóló agyagedényt, és szerencsehozó medált, egy-egy ezüst patkót kapott a nagygazdától, ami láthatóan nagyon meghatotta a fináléra készülő csapatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik