Szórakozás

Ördög Nóra aggódott, hogy nem a saját gyerekét hordja majd ki

A műsorvezető ma már viccesnek találja saját korábbi aggodalmait.

Ahogyan az már eddig is tudható volt,  Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici lombikprogram segítségével született. A műsorvezető erről a nehéz időszakról mesél nemrég megjelent, borítójával nagy port kavaró Pozitív című könyvében,  hogy erőt adhasson a hasonló helyzetben lévő nőknek.

Az azóta már kétgyermekes műsorvezető azt is megosztotta az olvasókkal, hogy bizony nekik is voltak – néha egészen különös – félelmeik a módszerrel kapcsolatban.

“Ha őszinte akarok lenni, mi is viccelődtünk magunk között Palkóval azon, hogy csak nehogy összecseréljék a laborban a mi mintáinkat egy másik páréval, mert hát azért lássuk be, a lombiknak van egy ilyen típusú plusz rizikója is a természetes úton történő fogantatáshoz képest: az emberi tényező, vagyis az a jó néhány nap, amikor ki kell adnunk a kezeink közül a sejtjeinket, hogy egy számunkra távoli és titokzatos helyen tegyenek velük mindenfélét, amire már nincs ráhatásunk. Persze ez az aggodalom teljesen alaptalan, és a biológusok rendre meg is sértődnek rajta, amikor valaki viccelődve megkérdezi őket, hogy ugye nem cserélték össze a lombikokat. Olyan elképesztő odafigyeléssel és precíz gondoskodással kezelik ezeket az életet jelentő mintákat, hogy ilyen hiba egyszerűen nem fordulhat elő” – idézi a könyv részletét a Blikk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik