Szórakozás
AppleMark

Gyárfás Tamás reagált Görög Zita nyílt levelére

24.hu
24.hu

2016. 05. 25. 20:49

Korábban a témában:

A modell szerda délelőtt, Gyárfás Tamásnak címzett nyílt levelében aggodalmát fejezte ki a sportág mostanában kirobbant botrányai miatt. Görög Zita elmondta, hogy félti uszodába engedni hét éves kislányát.

A kétgyermekes híresség felvetéseire máris megérkezett a válasz az úszószövetség elnökétől, aki biztosította, hogy nincs mitől tartania, ráadásul a gyerekek védelme érdekében prevenciós programot is indítanak.

Örülök, hogy hétéves kislánya úszik. Szerintem csodálatos sportágat választott. Tudom, hogy nagy felelősség ilyet kijelenteni, de az uszodáktól ne féltse. Tény, hogy szörnyűségek bárhol előfordulhatnak, de higgye el a mi sportágunkra messze nem ez a jellemző.

– kezdte sorait Gyárfás, majd így folytatta.

Görög Zita (Görög Zita)

“A londoni úszó EB előtti sajtótájékoztatón már bejelentettük, hogy a Magyar Úszó Szövetség gyermekvédelmi program kidolgozását kezdte meg, melynek koordinálására egy nemzetközileg is elismert szakembert, dr. Herczog Máriát – a Család, Gyerek, Ifjúság Egyesület és az Eurochild elnökét, az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának korábbi tagját – kérte fel.

A program prevenciós jellegű, azaz nem azért indítjuk, mert a bántalmazás mindennapos probléma lenne az úszósportban. A szövetség elsősorban a közvélemény erőteljes, negatív véleményének hatására lépett a kiegyensúlyozott, elégedett, egészséges gyermekek érdekeinek érvényesítéséért” – közölte le a Blikk.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.