Szórakozás

Bangó Margit végre reagált lánya vádjaira

Évtizedek óta dúl a családi viszály Bangó Margit és lánya között, amióta a Kossuth-díjas művésznő férje elvette Marikát. Múlt évben hosszasan ment a vita közöttük a nyilvánosság előtt. Akkor az énekesnő unokája – és Marika lánya – Tina állt ki a nagymamájáért, ahogyan most is. Bangó Marika ugyanis a Facebookon nevezte tolvajnak az anyját, azt állította, hogy ellopta az egyik szerzeményét, amiért bocsánatkérést vár. Tina azonban tisztázta a helyzetet és elmondta, hogy anyja, annak rendje és módja szerint kapja a jogdíjat dala után.

Még egy év sem telt el azóta, hogy legutóbb nagyon összevesztünk. Hogy gondoltam-e, hogy még egyszer eljutunk idáig? Bár mondhatnám, hogy nem, de sajnos az édesanyám mindig tud meglepetést okozni. Nem fér a fejembe, hogy mi a baja. Egyetlen dolgot szeretnék, hogy végre békén hagyjanak minket a mamával. Lehet, irigyek, hogy mi boldogságban élünk, és a nézők is szeretnek minket, talán ezt nem tudják elviselni

– mesélte a Blikknek Tina.

Az ügyben most végre az érintett, Bangó Margit is megszólalt és elmondta, hogy mit gondol az egész perpatvarról.

Nem szeretem a vitát, a hangos szót. Tina kiállt mellettem, erős szövetség van köztünk, én is tűzbe mennék érte. Igazságtalan helyzet, amibe ismét keveredtünk, nincs mit mondanom erről. Majd az élet elrendezi a dol­gokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik