Szórakozás

Leesett Berki Krisztián álarca

Mint megírtuk, vasárnap este a legmegosztóbb párnak kellett távoznia A Nagy Duettből. Fésűs Nelly és Berki Krisztián kiesése valószínűleg nem csupán a mérsékelten élvezhető Mi vagyunk a rock című produkciójuknak szólt, hanem inkább annak, hogy már az elején nyilvánvalóvá vált: Berkinek nincs hangja, de még táncolni sem tud. Persze azért így is tudott szórakoztató lenni.

Krisztián hétfőn a Mokkában elmondta: Nelly sok dolgot megtett azért, hogy ő komfortzónán belül maradhasson. Mindketten élvezték a közös munkát, a színésznő ráadásul amiatt is örül, hogy álarc nélkül is megismerhette Berkit.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Ő valamilyen oknál fogva – amit a mai napig nem értek – kialakított magáról egy szerethetetlen, nagyon rosszfiú imídzset, ami kifizetődőnek tűnik, ahogy a mellékelt ábra mutatja. De ő nem ilyen. A valódi Berki Krisztián tényleg egy óriás csecsemő, akinek szüksége van arra, hogy megsimogassák a buksiját, akinek fontosak a visszajelzések, fontos a pozitív visszajelzés. Mindenféle saját magáról kialakított képpel ellentétben, hogy őt pont nem érdekli senki, meg hogy ki mit mond róla, valóban nagyon is érdekli, és megviseli ha valaki azt mondja, hogy nem jó. De ez egy jól kifizetődő szakma”

– mondta a TV2 reggeli műsorában Fésűs Nelly, aki bízik benne, hogy Krisztiánnal a jövőben is tartják majd a kapcsolatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik