Szórakozás

Rubint Réka: Testileg is közel kellett kerülnünk egymáshoz

Vasárnap Rubint Réka és Pintér Tibor esett ki A Nagy Duettből, olasz szerelmes daluk kapta a legkevesebb szavazatot a zsűri és a közönség összesített sorrendjében.

A Blikk szerint felvetődött a gyanú, a két híresség között több van barátságnál vagy szimpátiánál, hiszen produkció közben néha olyan közel kerültek egymáshoz, hogy könnyen hihette azt bárki, intim viszony van köztük. Pintér Tibor erre reagálva elmondta: Rékával kölcsönösen bejöttek egymásnak, megvolt köztük a kémia, ám nincs szó gyengéd szálakról. Sőt a színész Rékán többször észrevette, hogy zavarban van a próbák és az adások alatt, amint a ko­reográfia részeként megsimogatta, szorosan átölelte, miközben ott ült a férje.

“Norbi mellettem élte át napi 24 órában, hogy milyen gátlásokat kellett leküzdenem. Testileg is közel kellett kerülnünk egymáshoz, s már bevallom, nekem ezzel harcolnom kellett. Sokszor lazának, csábítónak kellett lennem, holott háromgyermekes anya vagyok, akit ráadásul a férje is néz. Norbi mégis azt mondta, engedjem el magam, érezzem át a dal hangulatát és ne gondoljak arra, hogy ő esetleg féltékeny lesz. Tizenöt éve erős szerelemmel szeretjük egymást, természetes, hogy nagyon erős köztünk a bizalom”

– mondta a lapnak Rubint Réka, akit egyébként a héten bundázással is megvádoltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik