Szórakozás

Freddie csalódott az Eurovízió miatt

Freddie sikertelensége sokak szerit közel sem a produkció, hanem a jelenlegi politikai helyzet eredménye.

Freddie, vagyis Fehérvári Gábor Alfréd Pioneer című számával szombat este a 19. helyen végzett a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon Stockholmban.

“Drága Freddie Fanok… Sajnálom… Hogy nem sikerült beváltani a hozzánk fűzött reményeket… Mindent megtettünk… Mindent kiénekeltem magamból azért, hogy büszkévé tegyünk Titeket… Csalódott vagyok, örültem volna ha egy szép eredménnyel térhetünk haza, de úgy látszik ennyire volt elég…. Ne haragudjatok ha szűkszavú interjúkat olvastok, hallotok tőlem, de tényleg szerettem volna ha országunkat olyan helyezés illeti ami a Ti szíveteket is felmelegíti… Gratulálok az ukrán dalnak, a szakmát és zsűrit egyaránt meggyőzték látványos szép dallal… Ölelés Freddie”

– posztolta a Facebookra vasárnap reggel az énekes, akinek anyagi bukást jelentett az Eurovízión való szereplés.

Freddie az MR2 Petőfi Rádió vasárnap reggeli műsorában is nyilatkozott, a stockholmi repülőtéren várakozva adott telefonos interjút. Arról beszélt, hogy rendkívül fáradt, mivel csupán félóra alvásra volt ideje az indulás előtt, és itt is kiemelte:

“Csalódott vagyok, amiért csak tizenkilencedikek lettünk, a Pioneer mindenképpen jobb helyezést érdemelt volna.”

Rajongói egyébként egy emberként álltak ki Freddie mellett a legnagyobb közösségi oldalon. Sokak szerint szombaton Magyarország eddigi legjobb előadását és dalát mutatta be az Eurovízión, a 19. helyünk így nem a teljesítménynek, hanem például a politikának köszönhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik