Szórakozás

Németh Lajos nem tudja otthagyni a TV2-t

Az időjós 19 év után döntött úgy, hogy pontot tesz TV2-s karrierje végére és nyugdíjba vonul. Távozása hírét januárban jelentette be, de még most is képernyőn van. Az ok pedig nem más, mint hogy a csatorna eddig képtelen volt pótolni Németh Lajos helyét.

Egyszerűen még nem sikerült megtalálni az utódomat, én meg lojális vagyok a TV2-höz. Tizenkilenc évet lehúztam itt, így a szívem csücske az is, ki lesz majd Gaál Noémi társa. Nem vagyok kapkodós, teszem a dolgom, de meg vannak számlálva a napjaim. Jó lenne még a nyár előtt kiválasztani, aki a jövőben időjárást mond. A háttérből egy ideig segíteném a munkáját én is, hogy gördülékenyen menjen a váltás.

– mondta el a Borsnak az időjós, aki elárulta, hogy eredetileg úgy tervezte, már januártól eltűnik a nézők elől. Azt azonban kijelentette, hogy augusztusban már biztosan Finnországba megy az unokáihoz.

Voltak tavaly is próbafelvételek: profi meteorológusok, TV2-akadémisták, nagyon sok jelentkezőt megnéztünk. De egyelőre nem sikerült olyat találni, aki képes változatosan, hitelesen hat percet beszélni az aznapi időjárásról. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez az egyik legnézettebb műsor, ahol sorban állnak a szponzorok is a hirdetési felületekért. Olyan me­teorológus kell, aki szinte lejön a képernyőről, a néző odafigyel rá, befogadja, amit mond, aki igazi televíziós személyiség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik