Szórakozás

Nem jelent többé időjárást Németh Lajos

A TV2 időjósa 18 éve van képernyőn, de a folyósói pletykák szerint hamarosan nyugdíjba vonul. Egy darabig még láthatják a nézők Németh Lajost, de a csatorna állítólag már keresi Gaál Noémi váltótársát.

“Egyelőre minden megy a megszokott módon, de Lajos már jelezte: úgy érzi, ideje lenne letennie a lantot. Nyugalmasabb életre vágyik, ami nem csoda, hiszen az elmúlt tizennyolc évben készenlétben kellett lennie, mivel Gaál Noémivel ketten vitték az időjárás-jelentést. Ő a TV2 egyik ikonikus arca, nagyon fog hiányozni mindenkinek” – árulte el a Bors informátora.

A csatorna egyik munkatársa szerint Lajos csak a nézők szeme elől tűnik majd el, de a háttérben továbbra ott lesz. Az ügyben legilletékesebb személy azonban egyelőre nem erősítette meg távozása hírét.

“Az időjárás az életem, és ez örökre így lesz. Tény, hogy betöltöttem már a 65-öt, ilyenkor az ember már nyugalmasabb periódusra vágyik. Itthon és Finnországban is vannak unokáim, szívesen lennék olyan nagypapa, akit bármikor ugrasztani lehet egy jó kis programra. Nem tu­dom, mit hoz a jövő, a jelenben élek” – titokzatoskodott Németh.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik