Szórakozás

A TV2 nem tartja elég sikeresnek saját felfedezettjét

A csatorna már hetek óta reklámozza ősszel induló, vadonatúj tehetségkutatóját, a Star Academyt, amelyre már várják a jelentkezőket és amelyet Ördög Nóra és Majka vezetnek majd. A magukban tehetséget érző jelölteket a TV2 korábban felfedezett sikeres előadóival ösztönzik, így a promó videóban megemlítik Tóth Verát, Caramelt, Rúzsa Magdit, Tóth Gabit, Gáspár Lacit, Radics Gigit, Ki­rály Viktort, Kállay-Saunders Andrást, Pál Dénest és Fehérvári Gábor Alfrédot is. A felsorolásból azonban kimaradt Tolvai Reni, pedig ő nyerte meg a Megasztár ötödik szériáját.

A dolog az énekesnőnek is szemet szúrt és habár rosszul esett neki, azt mondja, már nem emészti magát rajta.

Nem haragszom a TV2-re, továbbra is jó kapcsolatot ápolok a csatornával. Túllépek ezen a sérelmen, valószínűleg véletlenül maradtam ki a filmből

– mondta el a Borsnak Reni.

Mint azonban az a TV2 sajtóosztályának közleményéből kiderült, nem egy szerencsétlen véletlen miatt maradt ki a névsorból Tolvai Reni. Egyszerűen nem tartották elég sikeresnek.

Nagyon sok tehetség került ki a TV2 műsoraiból, így mindenki nem fért bele a Star Academy felhívójába. Olyan éneke­seket válogattunk a kisfilmbe – a teljesség igénye nélkül –, akik maradandót alkottak zenei területen, és a dalaik folyamatosan a slágerlisták élén vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik