Szórakozás

Új reality tehetségkutatót indít a TV2

kamera (Array)
kamera (Array)

Star Academy címmel új, Magyarországon még ismeretlen műsort tűz képernyőjére ősszel a TV2 – jelentette be Siófokon, a Media Hungary 2016 konferencián a TV2 programigazgatója.

Az eredetileg holland formátumot már több, mint 50 országnak értékesítette a forgalmazó Endemol. Ökrös Gergely elmondta, hogy a műsor a klasszikus, zenés tehetségkutatót vegyíti a reality elemeivel. Olyan fiatalok költöznek a Star Academy házba, akik énekesként szeretnének befutni. A szereplők mindennapjait, egymáshoz fűződő kapcsolatukat, zenei képzésüket, ének- és táncpróbáikat – melyekhez profi segítséget kapnak – a napi összefoglalókban követhetik nyomon a nézők. Az egész heti felkészülés eredményét a hét végén, egy izgalmas, élő műsorban mutatják meg, ahol a zsűri mellett a nézők szavazataikkal befolyásolhatják, ki folytathatja tovább a versenyt.

Az utolsó adásból a győztes énekes közel 40 millió forint értékű nyereménnyel távozik. A valószínűleg a megújult Való Világgal versengeni kívánó Star Academybe mától jelentkezhetnek a TV2-nél a 18 év feletti tehetségek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik