Szórakozás

Tvrtko elárulta, hogy miért választotta a Duna Tv-t

Hosszas találgatások után, szerda reggel kiderült, hogy a TV2-től menesztett Vujity Tvrtko a közmédia képernyőjén fog feltűnni legközelebb. Az érintettek akkor nem nyilatkoztak az ügyben, a riporter azonban most közösségi oldalán számolt be munkája részleteiről. Kiderült, hogy Tvrtko…túlmegy minden határon… A KÖNYV TITKA címmel indul műsora a Duna televízión.

KÖSZÖNÖM a Duna TV vezetőinek, hogy bemutathatom a filmet, amit annyira szeretek, amiért annyit dolgoztam. Köszönöm MINDENKINEK, aki érdeklődött irántam, aki állást ajánlott, aki kíváncsi volt a munkámra. (…) Van egy történetem, amit Magyarországon kell bemutatnom, ezért volt számomra fontos, hogy országos csatorna sugározza, ráadásul olyan, amelyet a határon túl is látnak

– magyarázta hosszúra nyúlt bejegyzésében a tévés, majd azt is hozzátette, hogy nem politikai nézetei befolyásolták abban, hogy a közmédiához csatlakozott.

Pontosan tudom, hogy Magyarországon sok mindenen rajta van egy bélyeg. Én újságíró vagyok. Ahogy eddig sem voltam ilyen párti meg olyan párti, kormánypárti vagy ellenzéki, ezután sem leszek. A nézők pártján állok, politikai dimenziók nem befolyásolnak, maradok aki voltam: a civil szféra riportere. Kerestem és keresem a lehetőséget, hogy filmjeim, történeteim eljuthassanak az emberekhez, Önökhöz, Hozzátok! Aki pedig megadja a lehetőséget, annak KÖSZÖNÖM!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik