Szórakozás

Freddie: “Ez a dal méltatlan helyen zárta a versenyt”

Az Eurovíziós Dalfesztiválon 19. helyen végzett, csalódottan hazatért énekes hazatérése után a repülőtéren nyilatkozott röviden a Borsnak, ismét csak letörtségének hangot adva.

“Nagyon sokan voltak mö­göttünk itthon és odakinn is, ér­tetlenül állok a dolog előtt, hogyan sorolódtunk ennyire hátra. Ez a dal méltatlan helyen zárta a versenyt. Csalódott va­gyok, és nyomaszt, hogy nem sikerült egy nagyon szép helyezést elérni. Remélem, azért az lejött:meghaltunk ezen a színpadon, hogy a lehető legjobban teljesítsünk. Nem tudom, mit kellett volna még tennünk” – mondta el Freddie, akit A 2015-ös Dal zsűritagja, Freinreisz Károly biztatott arra, ne élje meg kudarcként a történteket.

“Üdvözöllek és gratulálok! Ne hagyd, hogy ez az egész dolog a pályádat befolyásolja, mert nagyon jól helytálltál, és csak így tovább!” –  köszöntötte a fiatal énekest a zenész, aki szerint a politikának is szerepe volt a dalverseny végeredményében.

“Ő és a dal is nagyon jó volt. Kicsit a politika játszott bele, hogy ezen a helyen végzett. Sokkal jobb helyezést kellett volna elérmie a teljesítménye alapján. Az Eurovíziós Dalfesztiválok szavazásai mindig a politikáról, az érdekelt országok egymásra voksolásáról szólnak, és ránk nem nagyon szavaznak. A magyar dalok és előadók mindig ebbe a „kitaszítottságba” esnek bele” – fejtette ki véleményét Freinreisz.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik