Szórakozás

Schobert Norbi: “Méltó búcsúja lehet a nagy duettes szereplésünknek”

Keresztes Ildikó és duettpartnere, Schobert Norbi Máté Péter egyik legérzelmesebb dalával készülnek A Nagy Duett vasárnapi adására. Norbi úgy érzi, most nem bohóckodhatnak, meg fogják mutatni érzelmesebb oldalukat – akkor is, ha ez lesz esetleg az utolsó előadásuk a show-ban.

“Itt az a nehézség, hogy nincs bohóckodás, nincs röhögcsélés, nincs showtime, nincs manír; itt egy dolgot lehet: ki kell állni pacekba, és tisztán el kéne énekelni, teljes átéléssel ezt a dalt. Én úgy érzem, hogy ha egy hangot csúszik az ember, vagy max. kettőt, akkor az egész egy paródiává válik. Ez egy vízválasztó; én azt mondom, lehet, hogy méltó búcsúja lesz a nagy duettes szereplésünknek, én miattam” – mondta el a Mokkában a fitneszguru, akinek egyébként különös jelentőséggel is bír a Most élsz című örökzöld.

“Az az igazság, a Most élsz című szám Máté Pétertől egy kicsit rólam szól. Évek óta énekelem magamban a kocsiban, éjszaka hazafelé az úton… Mert úgy érzem, amikor nekem volt négy éve ez a nagyon nehéz helyzetem (szívműtét – a szerk.) akkor megtapasztaltam, mi az, hogy most élsz. Hogy mit jelent minden perc, minden pillanat, minden ölelés. Tehát az átélésemmel nem lesz gond” – mondta el Norbi, aki Keresztes Ildikónak azzal szeretné megköszönni az eddigi segítséget, hogy vasárnap egy hanggal feljebb próbál meg énekelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik