Szórakozás

Nagy Duett: Schobert Norbit egy hajszál választotta el a kieséstől

Pusztító énekhangokkal és meglepő produkciókkal a hátunk mögött túl vagyunk a Nagy Duett negyedik adásán. A szemmel láthatóan egyre terhesebb – de még mindig őrülten csinos – Liptai Claudia és műsorvezető-társa, Majka Keleti Andreát és Peter Srámeket szólította először színpadra, akik egy pörgős Ricky Martin-slágerrel, és a hamisítatlan fesztiválhangulattal harminc pontot zsebeltek be a zsűriből.

A szexi iskoláslánynak öltözött Lola és duettpartnere, az ezúttal  lúzer kamaszként énekelni próbáló Markó Robi produkciója meglehetősen felejthető volt, ám az utánuk következő Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes előadása több szempontból is meglepetést tartogatott. A Bangó Margit Bombájával érkező páros előadását ugyanis egy technikai baki nehezítette: Demcsák Zsuzsáról leesett a mikrofon, ami mondjuk nem is csoda, mivel a műsorvezető még az asztalon is táncolt hatalmas szoknyájában.

Berki Krisztián és Fésűs Nelly annyi döbbenetet okozott a Kacsatánccal, hogy erről már egy külön cikkben értekeztünk, amit IDE kattintva tudnak elolvasni.

Rubint Réka és Pintér Tibor viszont egy igazi bevállalós produkcióval érkezett, ami teljesen lenyűgözte a zsűrit és a jelenlévő közönséget. A páros a Honfoglalás betétdalát kapta ezen a héten, az előadás módját pedig egy ló segítségével tették igazán különlegessé. Az azért tényleg nem semmi volt, ahogy a lovaglásban sem jártas fitneszlady a körbe-körbe sétáló ló hátán állva (!) énekel – egyébként egészen tűrhetően. Ha csak egy videót néznek meg az e heti felhozatalból, mindenképp ezt javasolnánk:

Schobert Norbinak ezúttal egyáltalán nem sikerült megközelítenie felesége szereplését. A fitneszgurunak Keresztes Ildikóval Michael Jackson Bad című slágerét dobta a gép, de a csilli-villi ruhákkal és az erőltetett poénokkal sem sikerült elkápráztatni a közönséget. Épp úgy, ahogy az elképesztően szexi Dér Heninek és Kucsera Gábornak sem. A sportoló láthatóan nem érezte igazán magáénak a chippendale-szerepet, és nem létező énekhangját ezúttal humorral sem sikerült takargatnia.

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia az Eye of The Tigerrel állt színpadra, és a Rocky Balboaként küzdő híradós most is hozta a tőle lassan már megszokott színvonalat. Nem volt ez másként Kulcsár Edina és Hevesi Tamás esetében sem, akik többek közt a Kismenők versenyzői segítségével egy igazi cirkuszt idéztek meg. A szépségkirálynőből lett műsorvezető ráadásul igazán bevállalósan egy késdobáló mutatványába is beleállt. Nézzék csak:

Az est végén aztán a legkevesebb szavazatot kapó párosnak, azaz Lolának és Markó Robinak kellett távoznia, megmentve ezzel a sokáig utolsó helyen álló Schobert Norbit és Keresztes Ildikót a kieséstől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik