Szórakozás

Jaksity Kata elvesztett babáját látja kislányában

A 44 éves műsorvezető kislánya, Jázmin hamarosan két éves lesz, anyukája, Jaksity Kata pedig nem tudja őt nem összehasonlítani holtan született babájával. A tévés harmadik terhessége előtt számolt be élete legfájdalmasabb pillanatáról, amikor 24 éves korában, halva született meg kislánya.

Többször jut eszembe az, hogy ő maga milyen lenne. Lehet azért, mert hogy most lett egy lányom. Amikor megszületett Jázmin, akkor nagyon hasonló volt, mint az a pici baba. Aszerint nézem, hogy lehet, hogy ő is így változott volna, vagy mennyire hasonlíthatnának

– mondta Kata, aki azt is hozzátette, ezt a tragédiát semmi sem feledteti el vele.

“Nagyon sokan azt mondták, hogy ugyan… fiatal vagy még. Lesz egy másik. Tudom, hogy az embernek ezt jó indulattal, bátorítással mondják, de egy nőnek ez egy nagyon fájó mondat. Ilyen nincs. Gyereket nem pótol, sem egy, sem három sem tizenhárom másik gyerek. Jönnek a gyerekek, az én gyerekeim is azt a sebet valamelyest begyógyították, boldogan telnek a napjaink, de azt a kérdést sosem tudják megválaszolni, hogy milyen lenne, ha ő is itt lenne velünk.”

Olvasói sztorik