Szórakozás

Marsi Anikót elszomorítja, ha csalódást okoz a nézőknek

Marsi Anikó a Borsnak adott interjúban árulta el, nagyon izgult a képernyőre való visszatérésekor. A Fókusz egykori műsorvezetője arról is beszélt, hogyan érezte magát a megújult Tények első adásában.

“Izgatottan, feszülten, boldogan, és még sorolhatnám a jelzőket napestig. Az egész nap valahogy nagyon ismerős, otthonos érzést hozott magával. A készülődés, a ritmus, az élő adás közeledte, majd maga az adás újra és újra visszarepített a múltba, mintha nem is telt volna el hét év az életemből e nélkül az intenzív izgalom nélkül” – mondta el a híradós, aki értékelte is a Gönczi Gáborral közös munkájukat.

“Egy műsorkészítő szerepe az adás befejezése után megszűnik. Onnan már csak a nézőnek és a kritikusnak lehet szava, és ha tetszik, ha nem, őket nem lehet leváltani. Mindig nagyon boldog vagyok, ha vannak olyanok, akiknek tetszik az a műsor, amiben közreműködöm, és nagyon elszomorít, ha csalódást okozok. Mindig, minden erőmmel arra törekszem, hogy a csalódottak közül minél több nézőt át tudjak csábítani az elégedettek táborába” – fejtegette a műsorvezető, aki elárulta azt is, nemcsak férje, Palik László, hanem két gyermekük is a stúdióban izgult érte a hétfői adás alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik