Szórakozás

Mindenki rémült arccal nézte azt, amire Keleti Andi rávette a férjét

Még csak két adáson van túl a TV2 új sztárpáros szórakoztató műsora, a Drágám, add az életed!, de Keleti Andrea férjének már több kínt kellett átélnie, mint a másik három sztárférfinek együttvéve. A táncosnő ugyanis elpusztíthatatlannak gondolja szerelmét, így a legnagyobb kihívások elé állítja.

A hétfői adásban 15 bikinis lányt kellett A-ból, B-be cipelnie mindössze másfél perc alatt, kedden pedig kettő percen keresztül kellett tartania magát egy ajtónyílásban kifeszítve. Zoli sikeresen vette az erőpróbákat, de mégsem ezek voltak azok a feladatok, amiket mindenki döbbenten és lélegzetvisszafojtva figyelt. Andi párjának a legkíméletlenebb feladatban 11 chilipaprikát kellett megenni két perc alatt úgy, hogy közben nem ehetett és ihatott semmi mást.

Majka a kezdés előtt elmondta, hogy a nemzetközi rekord Angliában született, ahol hat darab paprikát ettek meg. Zoli azonban anélkül tolta be az összes chilit, hogy gyöngyözni kezdett volna homloka. A stúdióban mindenki döbbenten figyelte az eseményeket, Pindroch Csaba pedig hitetlenkedésének hangot adva azt ismételgette: “Ez kamu”, majd hogy biztosra menjen maga is kóstolt, hogy valóban csíp-e a paprika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik